Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr român a fost ucis în Spania pentru 10 euro/Criminalul, de negăsit

Un tânăr român care era stabilit de mai mulți ani cu familia în Toledo, Spania, a fost ucis cu sânge rece sâmbătă noaptea într-un parc din oraș. Criminalul este de negăsit, potrivit cotidianului local La Tribuna de Toledo.

M.A.,

Un tânăr român a fost ucis în Spania, după ce i-a dat criminalului toți banii pe care îi avea la el/Agresorul este căutat!

[Sursa foto: La Tribuna de Toledo ]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Român ucis în Spania pentru 10 euro

Anchetatorii spanioli spun că au de a face cu un caz foarte complicat, potrivit surselor judiciare. Românul de 21 de ani a fost înmormântat ieri, 2 noiembrie. 

Tragedia s-a produs în Parque Lineal del Poligono din orașul spaniol Toledo. 

La înmormântare au fost prezenți peste 100 de oameni, iar familia tânărului ucis este distrusă de durere și totodată neîmpăcată cu gândul că băiatul lor a murit nevinovat. 

Citeste si: Români arestați în Italia pentru trafic de migranți

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Singura pistă a polițiștilor spanioli este mărturia unui al tânăr, prieten cu victima. Acesta a povestit că un individ a apărut în fața lor și avea chipul acoperit cu o mască. Parcul se află într-o zonă întunecată din oraș, ceea ce complică și mai mult datele anchetei. Cel de-al doilea tânăr a scăpat doar cu răni ușoare în urma celor întâmplate, în timp ce atacatorul s-a făcut nevăzut. 

Nici arma crimei nu a fost găsită

Este vorba despre o macetă pe care atacatorul a folosit-o. Anchetatorii spun că este vorba despre un jaf comis cu acte de violență. 

„L-au ucis pentru 10 euro”, au spus unii apropiați ai tânărului, al cărui trup a fost îngropat ieri dimineață în cimitirul municipal din Toledo.

Citeste si: Un român din Italia și-a dat foc pentru că nu primise la timp salariul

Întreg orașul este șocat de cele întâmplate

Tragedia s-a produs în zorii zilei de duminică, între orele 2:20 și 2:30.

Din declarațiile martorului ocular se știe faptul că o persoană deghizată, care purta o mască de craniu asemănătoare cu cea din filmul Scream, i-a agresat pe cei doi tineri cu intenția de a-i jefui. În ciuda colaborării victimei, care i-a dat agresorului toți banii pe care îi avea, cel din urmă i-a tăiat gâtul cu maceta.

Ulterior, l-a rănit și pe prietenul victimei care a fost martor la crimă, iar mai apoi s-a făcut nevăzut. 

Citeste si: Patru polițiști italieni, snopiți în bătaie și băgați în spital de un român de 21 de ani! Dezvăluiri cutremurătoare: ”Un pachet de nervi, era greu să-l oprești”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI