Un tată care a fost lovit mortal în timp ce strângea un grup de rățuște de pe un drum aglomerat. Casey Rivara a murit la locul tragediei din Rocklin, California.

Bărbatul a reușit să ducă puii de rață pe trotuar

El a reușit să ducă puii de rață în siguranță înainte de a fi lovit de o mașină pe Stanford Ranch Road și Park drive- la aproximativ 22 de mile nord de Sacramento- joi seara.

Un GoFundMe a fost înființat de mătușa sa Tracey Rivara, care a explicat că bărbatul își conducea copiii acasă de la antrenamentul de înot, când a văzut o mamă rață și puii ei încercând să traverseze intersecția.

"Casey a coborât din mașină pentru a ajuta rațele să traverseze în siguranță strada", a spus ea.

Citește și: Un șofer care consumase substanțe psihoactive a murit la spital

"Cu toate acestea, când se îndrepta înapoi spre mașină, a fost lovit în mod tragic de o mașină și a decedat la fața locului". Ea a continuat să spună: "Casey a întâlnit-o pe Angel, dragostea vieții sale, la vârsta de 17 ani, când aceasta s-a alăturat liceului său ca elev de schimb din Hong Kong. S-au îndrăgostit rapid nebunește și au rămas parteneri inseparabili în ultimii 23 de ani. Au fost binecuvântați cu doi copii frumoși, Sophia (11 ani) și James (6 ani).

Familia sa era lumea lui Casey și, pentru a rămâne și mai aproape de ei, începuse recent să lucreze la școala copiilor lor”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bărbatul a reușit să ducă puii de rață în siguranță înainte de a fi lovit de o mașină pe Stanford Ranch.

Bărbatul a reușit să ducă puii de rață în siguranță înainte de a fi lovit de o mașină pe Stanford Ranch.

[Sursa foto: Mirror]

Îi plăcea foarte mult să lucreze la școală, deoarece avea posibilitatea de a avea un impact pozitiv asupra altor copii. Casey a fost cel mai bun și mai uimitor soț și tată. Chiar și ultimul său gest pe această lume a fost un semn al compasiunii sale. Familia încearcă să își dea seama cum să se recupereze și să meargă mai departe după această pierdere imensă”, a mai spus femeia.

William Wimsatt, în vârstă de 12 ani, a declarat pentru 3KCRA că a văzut cum Casey a ieșit din mașină pentru a alunga rațele, în timp ce spectatorii aplaudau "pentru că era foarte drăguț". Școlarul a făcut fotografii ale momentului emoționant și a spus că unele mașini au rămas nemișcate chiar dacă semaforul era verde.

"Le-a ajutat să se ridice peste bordură pentru că toți puii de rățușcă aveau probleme și apoi a mers în fața mașinii noastre", a povestit William pentru canalul de televiziune.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Trei polițiști tineri și-au pierdut viața într-un cumplit accident, după ce mașina în care se aflau a fost izbită în plin, în Franța

"Mama mea a coborât geamul și a spus: "Bună treabă, bună treabă", iar eu i-am spus și lui "Bună treabă" și apoi, imediat după aceea, la secunda următoare...Nu am văzut mașina lovindu-l efectiv. Tot ce îmi amintesc este sunetul și apoi el zburând prin intersecție", a spus el. "Pantofii și una dintre șosete erau chiar în fața mașinii noastre", a spus el. William a precizat că mașina a părut să vină de nicăieri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si