Close sidebar
Close sidebar

Un tata si-a pierdut slujba cu trei saptamani inainte de Craciun din cauza tunsorii fiului sau

Craig Emmanuel, un tata in varsta de 37 de ani, din Londra, a fost fortat sa renunte la locul de munca pentru a putea avea grija de fiul sau in varsta de 7 ani, dupa ce a fost dat afara de la scoala.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Familia sustine ca motivul pentru care copilul nu mai este primit la ore este noua lui tunsoare, considerate neadecvata, care atrage atentia altor copii.

Craig sustine ca baiatul nu este primit la scoala pana cand nu ii va creste parul: “Nu e normal asa ceva. A trebuit sa imi dau demisia pentru ca nu aveam nicio zi de concendiu si nu puteam face nimic”.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

“Sunt suparata si nervoasa. As fi inteles daca ar fi fost dat afara din cauza comportamentului sau, insa nu asta”, a declarant mama, potrivit Daily Mail.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI