Close sidebar
Close sidebar

Un vanator din Noua Zeelanda a postat o fotografie cu fiica lui, alaturi de prima sa captura. Fetita de 8 anisori musca din inima cruda a animalului

Un tata mandru a postat pe internet o fotografie cu fetita lui de 8 anisori care musca din inima cruda a unei caprioare, pe care chiar ea a impuscat-o. Fotografia a starnit adevarate controverse pe retelele de socializare.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul din Noua Zeelanda a mers impreuna cu fiica lui la vanatoare. Stand la 40 de metri de tina ei, fetita a folosit arma tatalui ei pentru a pune la pamant animalul.

Tatal ei, care este ofiter de politie, a postat o fotografie pe internet in care fetita apare muscand din inima proaspata a animalului, un ritual de vanatatoare prin care se sarbatoreste prima vanatoare de succes din viata cuiva, relateaza Daily Mail.

„Este pentru prima data cand a impuscat o caprioara. Ea ma insoteste la vanatoare inca de cand avea 8 luni. Iubeste sa faca asta”, a declarat barbatul.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Fetita a declarat pentru NZ Stuff ca inima a avut un gust chiar placut si ca s-a simtit bine sa ia parte la acest ritual, dupa ce l-a vazut pe unchiul ei facand acest lucru.

„Cred ca a fost chiar cool pentru ca imi place sa merg cu tata la vanatoare sa aducem carne familiei”, a spus tanara.

In alta fotografie, ea apare zambind alaturi de tatal sau, alaturi de caprioara insangerata. Barbatul a spus ca si-a invatat fiica cum sa manuiasca arma in siguranta.

Fotografiile au fost intampinate diferit pe internet. In timp ce unii au apreciat curajul fetitei, altii i-au adus numeroase critici.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI