Cel care a dat vestea a fost colonelul ucrainean Anatoli Stefan pe platforma de Telegram. Tot acesta a anunțat anterior și lichidarea altor comandanți ruși precum Alexandr Kalnițki sau colonelul Alexei Șarov, comandantul celei de-a 810-a Brigade de Gărzi a armatei ruse.

Potrivit ofițerul ucrainean, "Adam cel Groaznic" a fost în cele din urmă „denazificat și demilitarizat oficial”. În finalul postării, acesta a scris „Slava Națiunii și moarte dușmanilor!”.

Cum a primit lunetistul numele de „Adam cel Groaznic”

Potrivit imaginilor distribuite de Stepan, lunetistul a servit anterior în Batalionul Sparta, creat de separatiștii pro-ruși din Donbas în 2014, după anexarea ilegală a Crimeii de către Moscova.

Citeste si: Întâmplare inedită la un festival. Un bărbat a fost atacat de un bou în mijlocul reprezentațiilor de Rusalii

El a luptat sub conducerea lui Arsen Pavlov, notoriul criminal de război, care a murit în 2016 şi a fost decorat post mortem luna trecută de către președintele rus, Vladimir Putin. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Batalionul Sparta a fost acuzat de numeroase crime de război și terorizarea populației civile.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov: „Putin va aduce pacea în lume!”

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a făcut declarații șocante. Acesta a ajuns la o concluzie halucinantă potrivit căreia Putin va aduce pacea în lume.

Televiziunea cecenă a difuzat un discurs halucinant al lui Ramzan Kadîrov. Bărbatul anunță că Putin va aduce pacea în lume, chiar dacă sunt  necesare războaie  pentru realizarea acestui obiectiv.

Citeste si: Geamanduri în formă de cruce pe Marea Neagră. Salvamarii sunt revoltați

În declarațiile sale, subliniază și că președintele rus „ia întotdeauna deciziile corecte”.

Decizia liderului cecen a șocat pe toată lumea. Acesta a declarat că Vladimir Putin vrea să aducă pacea în lume, iar acest obiectiv este motivul pentru care a trebuit să pornească războaie.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si