Close sidebar
Close sidebar

UPDATE Giovanni Becali va fi eliberat conditionat: "Mi-am facut datoria in toate penitenciarele"

Giovanni Becali a fost adus in aceasta dimineata de la Poarta Alba la Tribunalul Ilfov pentru a afla daca va fi eliberat conditionat sau nu. ##VIDEO23829##

,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE Giovanni Becali a fost eliberat conditionat, potrivit Romania TV.

UPDATE 12:27 Sedinta s-a incheiat si Giovanni Becali a plecat inapoi spre Penitenciaril Poarta Alba. Acolo va astepta cu sufletul la gura sa afle, in cursul zilei de azi, daca judecatorii vor decide sau nu eliberarea sa. Vom reveni cu amanunte

UPDATE Giovanni Becali: Am executat 2ani, 6 luni şi zece zile şi le număr şi pe cele executate şi pe cele câştigate. Nu doresc decât sa spun ca mi-am făcut datoria în toate penitenciarele, n-am avut nicio problema nicăieri am încredere in justiţie. Şi tot ce v-au spus avocatii asa e

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

UPDATE Procuror:" Va solicitam sa aveţi în vedere ca potrivit legii sa se admita eliberarea condiţionată trebuie sa aibă fracţia, dovezi de îndreptare. La acest moment eliberarea condiţionată nu este oportuna. Sa nu uitam pentru ce a a fost condamnat, evaziune, spălare de bani. Pana in prezent doar doi ani a executat din cei sase şi patru luni. Nu a achitat nicio parte din prejudiciul şi nici nu a aratat ca nu poate sa-l achite.

A participat la tot felul de activităţi mai mult sportive fotbal, tenis cu piciorul, tenis, mai mult s-a recreat, nu s-a reeducat. Nu a avut comportament merituos, ci unul normal".

UPDATE Maria Vasii, celalalt avocat al lui Giovanni Becali: "Activităţi sporadice la care a participat, mai puţin de o zi. În caracterizare aflata la dosar dl Becali a participat la 92 de programe, numeroase sunt mai mari de 4 săptămâni, 2 samd.

Becali este vorbitor de sase limbi străine. Trei săptămâni a fost la curs de spaniola şi prevenirea unor comportament de risc, alte trei săptămâni a participat la dezbatere cu reprezentanţii ai UE, a avut zeci de participări la cursuri cu tematica sportiva. În aceasi caracterizare a primit cea mai importanta recompensa în 20 August, 24 septembrie, trei zile, în decembrie 5 zile de libertate. Nu a avut nici măcar o sancţiune pe toată durata executării pedepsei.
Psihologul spune ca are o personalitate normala, manifesta comportament de acceptare a situaţiei, stabil emoţional. După eliberare va avea loc de munca şi venituri licite. Nu are probleme cu statul, societatea la care e acţionar a plătit 8 milioane de lei impozit la stat".

UPDATE Avocatul lui Ioan Becali:" Nu are nicio posibilitate de a achita, s-a depus la dosarul cauzei ca, imediat cum au început cercetările, a fost sechestrata averea mobila şi imobila lui Becali. Atunci statul poate sa execute silit. Obligaţiile civile sunt în curs de executare. Nu poate sa vinda averea şi nici nu a realizat venituri ca sa poata achitat prejudiciul. N-a avut posibilitatea"

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, noi dezvăluiri despre aventurile extraconjugale ale fostei soții! Dovezile care susțin infidelitatea Larisei Uță: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”- radioimpuls.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Fostul impresar Ioan "Giovanni" Becali afla azi daca magistratii accepta cererea de eliberare conditionata, dupa ce a executat doi ani si cateva luni din pedeapsa de sase ani si patru luni de inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori.

In iulie 2016, Judecatoria Sectorului 4 i-a respins cererea, iar Becali a contestat decuzua la Tribunalul Bucuresti, urmand acum sa se ia decizia finala daca va fi pus in liberatate sau nu.


El a cerut instanţei să fie pus în libertate, arătând că a fost amânat opt luni de la liberarea condiţionată are cinci luni câştigate prin muncă, depăşind fracţia din pedeapsă pe care trebuie să o execute pentru a putea fi liberat condiţionat.

Am făcut în plus. Problema mea este de sănătate şi nu vreau să mor în penitenciare, vreau să mor acasă la mine, în braţele familiei”, a spus el atunci.

În martie 2014, în dosarul transferurilor de jucători au fost condamnaţi Ioan Becali şi Cristian Borcea la câte şase ani şi patru luni, Victor Becali la patru ani şi opt luni, George Copos la trei ani şi opt luni, Mihai Stoica la trei ani şi şase luni, Gheorghe Popescu la trei ani, o lună şi zece zile, Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu la trei ani şi patru luni.

Dintre cei opt oameni de fotbal mai sunt încarceraţi Ioan Becali, Victor Becali şi Cristian Borcea, ceilalţi cinci fiind eliberaţi condiţionat.

Ioan Becali mai este judecat într-un dosar, alături de Victor Becali şi Cristian Borcea, pentru că i-ar fi dat mită 195.000 de euro judecătoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ca să dispună achitarea oamenilor de fotbal acuzaţi în dosarul transferurilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI