Sărbătoarea Învierii Domnului este una dintre cele mai mari și mai importante sărbători pentru creștini. Cu ocazia zilei de Paște, transmite-le cunoscuților tăi mesaje, urări și felicitări pe care să nu le uite.

În cele ce urmează ți-am pregătit o listă cu o selecție interesantă de mesaje, urări și felicitări perfecte pentru a le trimite prietenilor, colegilor și familiei.

felicitare de paste

Transmite-le apropiaților tăi cele mai bune gânduri de Paște 2024.

[Sursa foto: Freepik]

Mesaje, urări și felicitări de Paște 2024. Gânduri frumoase pentru Învierea Domnului

„Sărbătorile Pascale să vă aducă căldura în suflet, să fiți alături de familie și să vă împărtășiți cele mai frumoase și mai pure sentimente! Fie ca sărbătoarea Învierii Domnului să vă aducă fericirea în suflete! Hristos a Înviat!”

„Dragi prieteni, să primiți Lumina Învierii în suflet și în inimi în această zi minunată! Să vă bucurați de Paște alături de cei dragi și să vă petreceți sărbătorile în liniște și armonie! Hristos a Înviat!”

„Fie ca Lumina Sfintei Învieri să îți aducă iubire, bucurii, minuni și tot ce îți mai dorești! Să ai parte de momente unice și relaxare deplină în sânul familiei! Hristos a Înviat!”

felicitare de paste

Trimite-le celor dragi o felicitare de Paște cu urări de bine.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citește și: Săptămâna Mare în 2024: Tradiții și obiceiuri pentru fiecare zi

„Să ai parte de sărbători minunate, fericite și lipsite de griji alături de cei dragi! Fie ca sărbătoarea Învierii Domnului să îți aducă speranță în suflet, iar Lumina Sfântă să îți lumineze drumul! Hristos a Înviat!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Să ne bucurăm de această zi minunată împreună! De Învierea Domnului să ne strângem în jurul mesei și să ne amintim de momentele bune, dar și de cele mai puțin bune, să ne iertăm și să petrecem sărbătoarea Învierii Mântuitorului! Hristos a Înviat!”

„Să aveți parte de sărbători minunate alături de cei dragi! Lumina Învierii Domnului să vă pătrundă în suflete și în inimi! Vă urez tuturor să aveți parte de fericire, împliniri, realizări, sănătate și iubire! Paște Fericit!”

„Fie ca Învierea Domnului să vă aducă lumina și bucuria în viață, iar inima să vi se umple cu pace și speranță! Să aveți sărbători binecuvântate și să vă bucurați de prezența celor dragi în jur! Hristos a Înviat! Paște Fericit!

felicitare de paste

Trimite o felicitare de Paște persoanelor importante din viața ta și arată-le cât de mult înseamnă pentru tine.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

„Sărbătoarea Învierii Domnului să îți aducă armonia, speranța și iubirea în casă, dar și în suflet! Fiecare zi să îți fie mângâiată de puterea divină a Luminii Învierii! Să ai parte de sărbători binecuvântate și bucate delicioase! Paște Fericit!

„De Paște, eu îți urez să ai parte de multe realizări, împliniri și sănătate! Să ai o zi însorită și momente pline de emoție! Mântuitorul să te călăuzească pe cele mai bune drumuri, iar tu să rămâi vesel și voios! Hristos a Înviat! Paște Fericit!”

„Fie ca Lumina divină a Învierii Domnului să îți încălzească sufletul, iar dragostea, bucuria și armonia să intre în viața ta! Ziua de Paște să îți aducă veselia în suflet, dar și razele soarelui pe chipul tău minunat! Sărbători fericite! Hristos a înviat!”

„Fie ca bucuria Învierii Domnului să picteze pe fața ta un zâmbet larg, iar în inimă să îți planteze iubire! În această zi minunată să fii fericit, împăcat și gata de ciocnit ouă! Paște fericit! Hristos a Înviat!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

felicitare de paste

Citește cele mai frumoase mesaje de Învierea Domnului și urări frumoase cu „Hristos a Înviat!”.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citește și: Cât timp se fierb ouăle de Paște și cum le verifici dacă sunt proaspete?

„În această zi minunată să ne bucurăm de sărbătoarea Învierii Domnului! Fie ca Sfânta zi de Paști să vină cu bucate alese, iubire, veselie, voioșie, multă sănătate și prosperitate! Să avem un an minunat! Paște fericit!”

„În Sfânta zi de Paște simțim prezența Mântuitorului peste tot în jurul nostru! Fie ca fiecare clipă petrecută de Învierea Domnului să ne aducă liniștea în suflete și pacea în case! Vă urez tuturor o zi excelentă, plină cu iubire și armonie! Paște fericit! Hristos a Înviat!”

„De Sărbătoarea Învierii Domnului, să fim mai buni, mai înțelegători și mai curajoși! Fie ca Lumina Sfântă să ne călăuzească fiecare pas de-acum încolo și să îl primim pe Iisus Hristos în sufletele noastre cu mândrie și fericire! Paște fericit tuturor!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si