Porofesorii au liber si a treia zi de Paste. "in conformitate cu prevederile contractului colectiv de munca din invatamantul preuniversitar, in data de 18 aprilie (a treia zi de Pasti), personalul didactic din invatamantul preuniversitar beneficiaza de zi libera. Prin urmare, daca respectiva zi este libera pentru profesori, este libera si pentru elevi. Informatia a fost comunicata scolilor inca de anul trecut, imediat dupa aprobarea structurii anului scolar 2016-2017", arata ministerul Educatiei.

Faptul ca elevii au liber in a treia zi de Paste, inseamna ca acestia vor beneficia de o vacanta prelungita. Ei nu vor mai face ore in perioada 17 aprilie – 1 mai 2017. Elevii se intorc la cursuri pe data 2 mai, urmand sa mearga la cursuri pana pe 16 iunie. Vacanta de vara dureaza pana in data de 10 septembrie 2017. Pentru clasele terminale din invatamantul liceal, anul scolar se incheie in data de 26 mai 2017, iar pentru clasa a VIII-a, ian data de 9 iunie 2017.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

O noua mini-vacanta de cinci zile ii asteapta pe romani, la scurt timp dupa Pasti. De ea se vor putea bucura atat elevii, cat si bugetarii si angajatii din mediul privat intrucat o parte din zilele luate in calcul sunt sarbatori legale. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si