Close sidebar
Close sidebar

Șeful Pfizer a declarat că oamenii trebuie să se vaccineze anual împotriva COVID-19

Oamenii sunt nevoiți să se vaccineze în fiecare an împotriva COVID-19. Anunțul a fost făcut de către șeful Pfizer.

Georgiana Balaban,

Șeful Pfizer - Albert Bourla.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Șeful Pfizer a afirmat  că populația este nevoită să se vaccineze anual pentru a face față virusului în anii ce vor urma.

Citeste si: Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 2.700 de cazuri noi de COVID-19

Doctorul Albert Bourla a declarat că se gândește ca vaccinarea anuală anti Covid-19 ar trebui pusă în practică pentru a exista constant un nivel înalt de protecție.

În urmă cu doar un an de zile, Marea Britanie era prima țară care a fost de acord cu vaccinul Pfizer-BioNTech. Statul a asigurat 114 milioane de doze suplimentare de vaccinuri Moderna și Pfizer pentru a fi livrate în următorii 2 ani.

Guvernul britanic a semnat contracte pentru a achiziționa 54 de milioane de doze Pfizer-BioNTech și 60 de milioane de doze Moderna suplimentare pentru anii 2022 și 2023.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Valeriu Gheorghiță a vorbit despre începerea campaniei de vaccinare în rândul copiilor între 5 și 11 ani

Vaccinarea cu serul Pfizer

Acele contracte semnate includ accesul la vaccinuri modificate, dacă este cazul, pentru a combate noua variantă a virusului și variantele viitoare. Albert Bourla a creat deja vaccinuri actualizate ca răspuns al tulpinii Beta. Aceasta a fost identificată tot în Africa de Sud, iar tulpina Delta a fost identificată pentru prima dată în India.

Citeste si: Vaccinul Pfizer anti-COVID oferă protecţie pe termen lung adolescenţilor de 12-15 ani

Șeful Pfizer susține că serurile au salvat milioane de vieți în timpul pandemiei și că fără ele societatea ar fi amenințată.

Virusul Sars-C0v-2.

[Sursa foto: PixaBay]

Compania vrea ca până la sfârșitul anului să producă trei miliarde de doze suplimentare din vaccinul ARN-mesager, iar alte patru sunt planificate pentru anul 2022.

Unele organizații caritabile din domeniul sănătății sunt de părere că este imoral ca Pfizer, BioNTech și Moderna să facă bani din pandemie.

Citeste si: EMA, decizie importantă privind vaccinarea copiilor de 5-11 ani: "1.305 copii au primit vaccinul"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI