Close sidebar
Close sidebar

Vaccinul pentru coronavirus, gata abia anul viitor

Coronavirusul ucide cu o viteză uluitoare. De ieri, până astăzi, numărul victimelor a ajuns la 724, ceea ce înseamnă aproape 90 de oameni morţi pe zi, în condiţile în care echipa care lucrează la fabricarea vaccinului anunţă că acesta va fi gata abia la sfârşitul anului!

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Coşmar este şi pentru medicii şi asistentele care se luptă cu virusul ucigător şi nu pot fi alături de familie. Scene sfâşietoare au fost filmate în afara unui spital din China.

O îmbrăţişare impresionantă, dar de la distanţă. Aceasta i-a fost alinarea unei fete, care a venit să îşi viziteze mama asistentă la un spital din Provincia Henan, unde sunt internaţi pacienţi infectaţi cu coronavirus.

În lacrimi amândouă, şi-au spus câteva cuvinte, după care fata i-a lăsat mamei pe asfaltul din faţa spitalului mancarea pregătită de acasă.

Tot din China, au fost transmise imagini impresionante şi cu eforturile uriaşe pe care medicii le-au făcut ca îl salveze pe Li Wenliang- oftalmologul care a descoperit coronavirusul şi... care a fost ucis de el.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Citeste si: ELCEN: Primăria Capitalei încearcă să arunce vina pe ELCEN pentru lipsa căldurii în sectoarele 2 şi 3.

Acum, se fac eforturi pentru a vedea în ce condiţii a decedat doctorul, astfel că o echipă specială a fost trimisă în Wuhan pentru investigaţii.

Citeste si: Gabriela Firea acuză sabotarea sistemului de termoficare şi anunţă că va depune plângere după ce două sectoare al Capitalei au rămas fără căldură şi apă caldă

Coşmarul continuă şi pentru cei 17 români care lucrează pe vasul de croazieră şi sunt ţinuţi în carantină într-un port din Japonia. Încă 3 pasageri infectaţi cu noul virus au fost găsiţi azi, după cum a anunţat Ministerul nipon al Sănătăţii.

În total, 64 de oameni care se află la bordul vasului au coronavirusul.

Citeste si: Medicul chinez care a avertizat în privința coronavirusului a murit! A fost primul care a anunțat epidemia

Veştile despre tratamentul împotriva coronavirusului nu sunt deloc îmbucurătoare. Oamenii de ştiinţă britanici spun că vaccinul pe care îl aşteaptă o lume întreaga abia la vară va fi testat pe animale, iar cel mai devreme ar putea fi folosit abia anul viitor.

Cercetătorii chinezi anunţă că pangolinul- animal pe cale de dispariţie, vânat pentru carnea şi solzii lui în Asia şi în Africa, ar fi transmis virusul la oameni de la lilieci- consideraţi principalii purtători.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI