Valentine's Day 2023.  Valentine's Day este foarte aproape de noi, așa că este o ocazie bună pentru a veni către voi cu sfaturi utile pentru prima întâlnire. Iată ce trebuie să faci la o primă întâlnire pentru a fi de succes!

Fii tu însăți!

Este de recomandat ca la prima întâlnire să îți exprimi preferințele și personalitatea. De exemplu, dacă ești invitată la sushi, dar nu ești fană bucătăriei asiatice, nu accepta propunerea doar de dragul de a face o impresie bună.

De asemenea, dacă ți se propune o invitație la un wine bar, dar tu nu bei, de obicei, alcool, nu ești obligată să spui da. 

Dacă ești întrebată ce preferi, ce desert dorești să mânânci, nu răspunde cu:,, Ce vrei tu'', ,,Mi-e indiferent!'', ci răspunde cu ceea ce preferi.

Nu întârzia intenționat!

Valentine's Day 2023: Ce să nu faci niciodată la prima întâlnire

Valentine's Day 2023: Ce să nu faci niciodată la prima întâlnire

[Sursa foto: PixaBay]

Un lucru de reținut este acela că este complet greșit să întârzii la prima întâlnire. Ți-ar plăcea ca persoana cu care ai întâlnire să se lase așteptată? NU. Așadar, este foarte important să respecți ora întâlnirii!

Nu purta haine inconfortabile!

Prima întâlnire nu reprezintă momentul în care să porți prima dată acea pereche de pantofi inconfortabilă, sau ultima bluză cumpărată pe care abia o pui pe tine. Primele întâlniri sunt deja pline de anxietate încât nu este necesar să mai adaugi un disconfort suplimentar.

Nu verifica telefonul prea mult!

La orice întâlnire nu este de recomandat să verifici foarte des telefonul. Este un gest nepoliticos. Nu este tocmai frumos să porți o conversație cu cineva care stă cu ochii în telefon fără a acorda atenție celuilalt. Cât timp nu este o problemă ce implică viața cuiva, sau ceva grav, nu este un motiv să verifici telefonul des. 

Citește și: Ziua Îndrăgostiţilor 2022: Mesaje de Valentine's Day

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Oamenii își lasă telefoanele pe masă, dar asta nu înseamnă că trebuie să reacționezi la orice vibrație, notificare sau mesaj. Pentru că te distrage și, în același timp, experiența îți spune probabil că este și nepoliticos. 

Nu te teme să pui întrebări!

Valentine's Day 2023: Ce să nu faci niciodată la prima întâlnire

Valentine's Day 2023: Ce să nu faci niciodată la prima întâlnire

[Sursa foto: PixaBay]

O întâlnire este un pas spre cunoaștere. Este foarte important să întreții o conversație și să afli mai multe despre cealaltă persoană. Trebuie să ai curaj și să pui întrebări pentru a afla dacă va mai exista o altă întâlnire sau nu. 

Să-ți dorești să afli răspunsuri oneste și tranșante la aceste întrebări nu înseamnă că ești indiscretă sau băgăcioasă, ci că vrei să știi exact unde te situezi și să-ți ajustezi așteptările în funcție de răspunsurile primite. Ca să păstrezi un aer relaxat al conversației, poți pune întrebări despre hobby-uri, genul de muzică preferat, sport, job, filme favorite, călătorii.

Citește și: Valentine's Day 2023. Cum sărbătoresc țările din lumea întreagă Ziua Îndrăgostiților?

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si