Apar noi informații în urma tragediei de la Iași, în care un bebeluș de cinci luni a decedat, după ce a fost aruncat pe geam de către mama sa, din apartamentul cuprins de flăcări.

"În data de 10 ianuarie 2024, la nivelul municipiului Iași, la ora 15:06, printr-un apel la 112 a fost anunțat un incendiu care se manifesta cu flacără deschisă la un apartament.

Odată alertați, pompierii militari au dislocat 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autoscară, 1 ambulanță SMURD. Totodată, la caz a fost alocată și o ambulanță a Serviciului Public de Ambulanță Iași", În drum spre locul de manifestare a incendiului (15:09), reprezentanții ISU află de precipitarea a 2 persoane (mamă și un minor)de la etajul 3 al unui bloc de 4 niveluri”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iaşi.

Cum s-a petrecut tragedia din Iași?

Pentru a încerca să își salveze copilul, femeia, medic rezident, a trecut prin flăcări, și-a îmbrăcat bebelușul de cinci luni în mai multe straturi de haine, l-a înfășurat în plapumă, ulterior aruncându-l de la geam. Aceasta a sărit și ea de la etaj.

Bebelușul a ajuns în stare foarte gravă la spital. Acesta a decedat, în urma unui traumatism cranian.

Ce se întâmpla, de fapt, în familia tinerei mame care și-a aruncat bebelușul pe geam

Ce se întâmpla, de fapt, în familia tinerei mame care și-a aruncat bebelușul pe geam

Femeia va fi cercetată penal în urma incidentului

În continuare, dacă femeia va supraviețui, ea va fi cercetată pentru omor, potrivit Antena3.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În continuare este internată la Spitalul Sfântul Spiridon și are arsuri pe aproximativ 12% din corp, dar și mai multe fracturi de bazin și coloană cervicală.

În timpul incendiului din Iași, 15 persoane s-au autoevacuat. Alte zece au fost evacuate de către pompieri.

Primăria din Iași a luat decizia de a acorda un sprijin necesar familiei direct afectate, cât și celorlalți locatari ale căror locuințe au fost deteriorate. Nu este cunoscută cu exactitate cauza incendiului.

Citește și: Bebelușul care a fost aruncat de mama lui din calea flăcărilor a încetat din viață. Copilul a căzut 12 metri în gol

Vecinii femeii din Iași fac dezvăluiri cutremurătoare

Lucrurile nu erau tocmai în regulă în familia femeii.

Potrivit vecinilor, cei doi soți aveau des conflicte, existând mereu certuri. Potrivit Antena3.ro, în trecut, familia a avut probleme cu violența domestică.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

În perioada sărbătorilor, mama ar fi mers la o vecină, cerând ajutor, după ce ar fi fost agresată de către partenerul ei.

Citește și: Cine este femeia care s-a aruncat de la etajul al treilea? Tânăra mamă a încercat să salveze viața ei și a bebelușului după ce locuința lor a fost cuprinsă de flăcări

La momentul izbucnirii incendiului, tatăl nu era acasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si