Individul a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani și 2 luni de închisoare cu executare pentru comiterea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal. De altfel, el se află în detenție preventivă încă din luna iunie, când s-a aflat despre tratamentul brutal aplicat asupra adolescentului de 17 ani, care este imobilizat.

Verdictul în cazul bărbatului care și-a bătut crunt fiul cu dizabilităţi. A primit doar doi ani de închisoare. Și mama băiatului de 17 ani a primit o condamnare după ce a asistat nepăsătoare la scenele dramatice

Citește și: VIDEO- Filmul exploziei de la Călimănești. Localnicii au intrat în alertă de îndată ce au auzit bubuitura: „Ne-am speriat tot dealul. Ne-a zguduit casele”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fratele mai mic al adolescentului în vârstă de 17 ani a surprins cu ajutorul telefonului mobil momentele în care tatăl vitreg îl lovește cu bestialitate, iar el a contactat o mătușă care a informat imediat autoritățile de poliție.

Decizia nu este una definitivă. Mama adolescentului a primit o condamnare cu suspendare

Mama adolescentului cu dizabilități a asistat nepăsătoare la aceste scene extrem de violente, fără să intervină pentru a-și proteja copilul de loviturile grele pe care tatăl vitreg i le aplica. Totodată, femeia a fost condamnată pentru complicitate la o pedeapsă de 2 ani și 2 luni de închisoare, cu suspendare, și la două luni de muncă în folosul comunității la o organizație din Târgu Jiu.

Citește și: VIDEO- Miruna Pascu a încercat să scape din arest jucând rolul victimei. Femeia va rămâne în arest preventiv: „Nu este o familie putred de bogată cum s-a spus, a fost dată afară din casă de către soț”

Hotărârea instanței nu este irevocabilă. După ce acest incident a devenit subiectul investigației, ambii minori au fost preluați în custodia statului și, în plus, au beneficiat de consiliere psihologică.

Citește și: Cum va fi vremea în perioada 18 septembrie- 1 octombrie 2023? Prognoza meteo completă pe următoarele două săptămâni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si