Imaginile au fost înregistrate în urmă cu cinci ani de zile, iar la mijlocul săptămânii trecute, femeia, care lucra într-o fabrică de automobile cu peste 2.500 de angajați, a aflat că videoclipul în care apărea în timp ce făcea amor stârnea controverse printre colegi.

Citeste si: Tânăr din Botoșani, bătut cu bestialitate de paznicii unui iaz. Medicii au fost șocați

Citeste si: Papa în România 2019. De ce poartă Papa Francisc aparatul de ras în servietă în fiecare călătorie: "Vă rog, rugați-vă pentru mine"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”Voia ca povestea să treacă, ca oamenii să înceteze să mai vorbească despre filmuleț și să se liniștească.”, a spus Susana Martin, colega Veronicăi, care a precizat că ea n-avea de gând să denunțe incidentul.

Citeste si: Papa in Romania 2019. Programul complet

Citeste si: Un tramvai plin cu pasageri a luat foc la Dristor

”Când a aflat, însă, că soțul ei a aflat de imaginile compromițătoare, lumea ei s-a prăbușit.”, a povestit un alt coleg de-al femeii.


Veronica ar fi mers la Resurse Umane să vorbească despre scandalul în care e implicată, dar compania n-a știut să soluționeze cazul.
Veronica s-a sinucis sâmbăta trecută, lăsând în urma sa doi copii mici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si