Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Vești proaste pentru fanii Harry Potter! Actorul care l-a interpretat pe Albus Dumbledore a murit

Actorul care l-a interpretat pe îndrăgitul Dumbledore în seria Harry Potter a murit aseară, la 82 de ani. Michael Gambon s-a retras din viața publică în urmă cu aproape 7 ani, după ce nu și-a mai amintit discursul la un eveniment.

Redactia Stirile Kanal D,

Vești proaste pentru fanii Harry Potter! Actorul care l-a interpretat pe Albus Dumbledore a murit

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vestea că Michael Gambon s-a stins i-a întristat pe fanii seriei Harry Potter, dar și pe foștii săi colegi de producție. Actorul se lupta cu o pneumonie de ceva timp. Daniel Radcliffe a transmis un mesaj emoționant.

Citește și: VIDEO- Actorul RuPaul, casă asemenea personalității sale. Locuința este amenajată în stil disco și are 26 de globuri uriașe care atârnă din tavan

Daniel Radcliffe, actorul care l-a interpretat pe Harry Potter, a transmis un mesaj

„Michael Gambon a fost unul dintre cei mai talentați și mai sclipitori cu care am avut onoarea să lucrez vreodată. În ciuda talentului uriaș, ce îmi voi aduce mereu aminte despre el este cât de mult se distra în timp ce muncea.”, a scris Daniel Radcliffe.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Michael Gamban și-a început cariera la mijlocul anilor '60 și a jucat în zeci de filmed dar cariera lui se împarte între Harry Potter și restul. În 2004, când a apărut prima dată în rolul lui Dumbledore, fani seriei l-au îndrăgit instant.

Din 2015, actorul de origine irlandeză s-a retras din viața publică, după ce nu și-a amintit un discurs pe care îl avea de citit pe scenă, la un eveniment.

„E groaznic să o spun, dar trebuie. Nu mai pot să fac asta”, a spus el atunci.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI