Close sidebar
Close sidebar

Victimele furtunii din Timis au fost conduse pe ultimul drum. Vlad, studentul de la Medicina, si-a filmat ultimele clipe de viata

Banatul si-a plans mortii! Victimele furtunii care a lovit cu puterea unui uragan in judetul Timis au fost conduse pe ultimul drum. La capataiul studentului de la medicina, ucis de poarta de la intarea din oras, a stat si Mitropolitul. Intre timp, noi detalii au iesit la iveala si ar putea schimba cursul anchetei care cerceteaza moartea lui. Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emopional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ghinionul lui Vlad a fost ca, in momentul in care furtuna s-a starnit, a oprit masina ca sa filmeze. Ultimele clipe i-au fost gasite de politisti in telefonul mobil.

Pentru sufletul lui s-a rugat si Mitropolitul Banatului, miscat profund de tragedia care-a indurerat pe veci familia tanarului. Era singurul copil.

Moartea tanarului student s-a transformat acum intr-o ancheta de proportii. De ce a cedat poarta de la intarea din oras peste el si cine este vinovat pentru tragicul deznodamant?

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Deocamdata, a fost deschis un dosar penal. Politistii ar putea sa investigheze si de ce lucrarile de modernizare au fost facute in regim de urgenta, in conditile in care vorbim doar despre o estetizare a portii.Teoretic, astfel de reabilitari in urgenta sunt facute ca nu se mai astepte autorizatia celor de la inspectoratul de stat in constructii. Ce este inca neclar e daca, in cei doi ani care s-au scurs de la inaugurare, expertii au vazut si au verificat structura de rezistenta.

Era un om bun, cu zambetul pe buze. cred ca ii pare rau ca a plecat dintre noi”, spun cei care l-au cunoscut.

Lacrimi de durere au curs si pe obrajii familiei si prietenilor tinerei ucise de-un copac, la Zoo. Femeia era impreuna cu sotul si cu copilul, care-au apucat sa o ia inainte, cand a izbucnit furtuna. Cei cativa pasi facuti in plus au facut diferenta dintre viata si moarte.

Pe ultimul drum au fost condusi si cei doi batrani din Buzias, care-au murit tinandu-se de mana!

Pe de alta parte, momentele de groaza surprinse in timpul dezastrului natural continua sa iasa la iveala.

Cu cateva secunde inainte ca furtuna sa se dezlantuie, tinerii au urcat pe acoperis ca sa filmeze norii.

Niciunul nu se astepta ca vijelia sa ajunga la intensitatea ucigatoare pe care a atins-o.

Abia cand vantul a inceput sa mute totul din loc, sa sparga, sa smulga, au inteles cat de grava e situatia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI