Close sidebar
Close sidebar

Victor Ponta, despre platforma lansata de Dacian Ciolos: "M-a plagiat la titlu". "Programul este este doar o lozinca politica", sustine fostul premier

Victor Ponta reactioneaza dupa ce Dacian Ciolos a lansat, luni, programul "Platforma 100". Fostul premier sustine ca Ciolos l-a ”plagiat” la titlul platformei si ca ”este doar o lozinca politica pentru PNL si USR”.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Iata mesajul fostului premier, postat pe Facebook:

Ciolos m-a plagiat doar la titlu/ restul nu( inca)- si nici eu pe el!

1. Programul "Romania 100" lansat in 2014 era un proiect national pentru toti romanii, indiferent de optiunea lor politica/ cel lansat acum de Dl Ciolos este doar o lozinca politica pentru PNL si USR( care clar nu reprezinta decat o minoritate)

2. Programul USL din 2012 cu care am candidat la functia de Prim Ministru era un document de sute de pagini, elaborat de sute de oameni in peste 1 an de zile, prezentat si dezbatut in mass media si de public o perioada lunga de timp/ Programul Dlui Ciolos este o adunatura de lozinci de genul "sa fie bine sa nu fie rau" care nu contin de fapt cel mai important aspect: CUM o sa faci ce propui?

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

http://m.cotidianul.ro/articol-289661/?window=full

3. Eu am anuntat din 2011 ca fac politica si candidez la functia de Prim Ministru sustinut de USL/ Dl Ciolos intai ne-a mintit ca e tehnocrat si sta doar un an; acum vrea

sa fie ales Prim Ministru FARA SA CANDIDEZE

http://m.gandul.info/…/democratia-romaneasca-in-delir-guver…

4. Eu am candidat in numele USL pentru a ii reprezenta pe romani/ Dl Ciolos comite acea incredibila ticalosie de a isi justifca ambitiile personale prin moartea unor oameni nevinovati la "Colectiv" (in ziua accidentului Dl Ciolos isi bea linistit cafeaua la Bruxelles pe salariul de 20.000 euro primit pentru ca a trecut de la Tariceanu la Basescu fara sa clipeasca)!

Acum inteleg ce ii uneste pe Iohannis cu Ciolos- cinismul si capacitatea de a folosi politic moartea unor oameni nevinovati!

Vai de Romania- sau Ghinion!".

Prim-ministrul Dacian Ciolos a dat publicitatii, luni seara, Platforma 100 care cuprinde principiile si proiectele pe care vrea sa le aplice în cazul în care va ramane prim-ministru, platforma continand 10 principii de baza, un program de masuri pentru primele 100 de zile ale viitoarei guvernari si un portofoliu de proiecte nationale.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI