Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| 15 iunie - se deschid hotelurile de la mare

"De la 1 iunie, deschidem terasele!" au anunțat reprezentanții patronatelor din turism după întâlnirea avută, astăzi, cu premierul Ludovic Orban. Până la momentul mult așteptat, vom avea și reguli însă doar dacă numărul de îmbolnăviri nu crește.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Terasele, beach-bar-uile și restaurantele s-ar putea redeschide de la jumătatea lunii iunie iar sectorul turistic ar urma să fie repornit de la 1 iulie.

Citeste si: Caniculă în sudul şi sud-estul Europei şi în Orientul Apropiat

Reprezentanții din domeniu ospitalității spun că au reușit să ajungă la un astfel de acord cu premierul Ludovic Orban, în urma unei întâlniri comune, care a avut loc azi la București. Nu vorbim despre o măsură care să fie luată deja, ci despre un plan care va fi pus în aplicare dacă nu va mai exista un nou val de îmbolnărviri cu noul coronavirus.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Primul weekend la mare

Am discutat cu mai mulți patronii de terase și de beach-baruri iar aceștia spun că se pregătesc deja pentru o eventuală redeschidere. Fac investiții în unitățile lor, declară că vor cumpăra dezinfectanți și că vor reduce numărul de mese și vor lua toate măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului.

Citeste si: Anunțul de ultimă oră al autorităților! Când se redeschid terasele și restaurantele

Sezonul estival așadar nu este pierdut, nici pentru turiști și nici pentru cei care au afaceri pe litoral. Oricum cele mai mari încasări se făceau aici în lunile iulie și august. Atunci când operatorii din turism speră să poată să-și desfășoare activitatea fără îngrădiri.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI