"V-am iubit pe toți și v-am respectat cât și cum am știut. Să mă iertați!" Acesta este mesajul sumbru lăsat de Ionuț pe rețelele de socializare, noaptea trecută la ora 1 și 36 de minute.

Rudele care au văzut postarea de pe Facebook au început să îl sune și să-i scrie insistent, dar tânărul n-a mai răspuns la telefon.

Douăzeci de minute mai târziu ar fi apăsat pedala de accelerație și ar fi căzut cu mașina în mare în zona portului Mangalia.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Motociclist ucis de mașina condusă de iubita lui, la Galați. Cei doi se certaseră cu o zi înainte, el a visat-o la înmormântarea lui- antena3.ro

Citeste si: „Spectacol” inedit la Moscova. O țeavă de canalizare spartă a creat o „fântână arteziană” înaltă cât o clădire. Video- wowbiz.ro

A plonjat cu mașina în mare și a murit[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Bărbatul ar fi coborât cu mașina de pe acest pod și a ajuns pe această alee din dreptul apei. Autoturismul a plonjat direct în mare și a fost găsit de scafandri în apropiere după două ore de căutări.

Tânărul de 37 de ani ar fi decis să își pună capăt zilelor după ce iubita lui i-a zis că vrea să se despartă de el.

De altfel, gândurile negre ar fi început să-l bântuie încă de anul trecut. Din cauza certurilor din cuplu.

"Ar fi fost părăsit de iubită", spun prietenii. "Era coleg cu soția mea unde lucrau la un depozit de materiale de construcții", spune altcineva. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si