Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Adelina Pestrițu, secretul fericirii în cuplu

Adelina Pestritu se poate numi o femeie implinita. S-a casatorit din dragoste si are o fetita de toata frumusetea. Care este secretul fericirii intr-o relatie ni l-a dezvaluit chiar vedeta.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

ADELINA PESTRITU: Secretul fericirii intr-o relatie cu siguranta este iubirea si sustinerea, spiritul de echipa.

Adelina Pestritu traieste o adevarata poveste de dragoste alaturi de tatal fetitei sale, Virgil Steblea, insa recunoaste ca nu este usor sa construiesti o relatie serioasa si de durata.

ADELINA PESTRITU: Vrem cu totii sa credem ca este foarte simplu sa traiesti cu o persoana care poate pana ieri poatea fost straina total si de astazi iti doresti sa formezi o familie. Nu e deloc simplu, trebuie sa lasi foarte mult de la tine si in primul rand sa iubesti, iubirea cred ca salveaza foarte multe cupluri de la despartire, de la situatii limita.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Chiar daca multi aleg sa nu isi oficializeze relatiile, Adelina si-a dorit sa se casatoreasca cu iubitul ei Virgil. Vedeta are si un motiv intemeiat.

ADELINA PESTRITU: Casatoria este ceva sublim pentru acei oameni care cred in ea. Sunt foarte multe cupluri care vor sa traiasca asa,sa traiasca liberi, fara a se lega prin acte si in fata lui Dumnezeu. dar eu inca mai cred in casatorie si tocmai d asta am facut acest pas.

Nunta Adelinei cu Virgil a avut loc pe 20 iulie, iar la eveniment a participat si fetita lor, micuta Zenaida, de care vedeta este foarte mandra.

ADELINA PESTRITU: Nu este deloc greu sa fii mamica, absolut deloc. este foarte frumos, e bine sa stii sa-ti dozezi timpul dupa care toate vin de la sine.

Chiar daca a avut parte de o nunta ca-n povesti, cu 300 de invitati, frumoasa bruneta nu a plecat inca in luna de miere.

ADELINA PESTRITU: Probabil ca prin noiembrie decembrie o sa plecam si in luna de miere de abia asteptam pentru ca avem nevoie de un moment de relaxare si mai ales de acel moment care se numeste luna de miere, eu sper totusi sa fie o luna de miere!

Adelina Pestritu se afla la a doua casnicie, ea a mai fost casatorita cu binecunoscutul artist Liviu Varciu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI