"Hotelurile deschise în această perioadă pe litoralul românesc nu duc lipsă de turiști. În plină iarnă, vizitatorii aleg serviciile spa, dar și plimbările în aer liber. E drept, frigul e pătrunzător, dar priveliștea n-are concurență. Cei care duc totuși dorul vacanțelor de vară își pot face deja planuri. Până în martie, rezervările timpurii aduc reduceri însemnate.", a transmis Cristian Sabbagh.

Aerosoli de iarnă, la numai un grad

Cu un singur grad cu plus în atmosferă, marea are farmecul ei. E foarte frig, dar turiștii sunt atrași de aerosoli și de faptul că litoralul nu e aglomerat. Pe cei mai mulți i-am găsit pe faleza cazinoului.

"Mă plimb pe aici pe faleză să văd cat e de frumos. Frumoasă marea, foarte frumoasă. Profit de aerosoli, dar e bine", a spus un turist.

Hotelierii de pe litoral spun că în această perioadă au vândut inclusiv sejururi de 7 zile.

"Mie îmi place pentru ca e deosebit ca nu e aglomerat, chiar dacă e frig, mie îmi place. Ne-am luat niște proceduri spa și ne răsfățam", a spus un turist.

Cei care se gândesc deja la vacanța de vară au parte de vești bune: până în martie este sezonul rezervărilor timpurii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Dacă cumpărăm acum o vacanță pentru iulie sau august atunci când tarifele sunt cele mai mari în plin sezon avem ocazia să beneficiem de reduceri de până la 30, 35 chiar și 40%", a declarat Corina Martin.

Mergem la un hotel de 4 stele din Mamaia. O cameră ne costă în lunile de vârf 500 de lei dacă rezervăm de acum vacanța.

Așa arată una dintre camerele care beneficiază de reducerile early booking.

Este dotată cu baie proprie, balcon si aer condiționat.

Rezervările au început încă din luna noiembrie.

"Pragul cel mai mare este 20% cu plată integrală nerambursabilă până pe 31 ianuarie, al doilea este de 15% cu plată până pe 1 martie iar al treilea și cel mai mic este 10% cu plată până pe 15 aprilie. Până acum avem rezervat în jur de 40% procentaj", a declarat Elena Tiba, șef recepție.

10 hoteluri deschise acum pe litoral oferă servicii spa, extrem de căutate în extra sezon.

Citește și: VIDEO- Încălzirea scumpește legumele. Prețul cu care pleacă de la producători include și costul căldurii din solarii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si