Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Becali negociază cu preotul alături

Refuzat deja de fostul antrenor al FCSB, Nicolae Dica, Gigi Becali a chemat si puterea divina intr-o ultima incercare de a obtine semnatura lui Edy Iordanescu. Latifundiarul din Pipera si-l doreste mult pe fiul lui Anghel Iordanescu, numai ca acesta nu i-a dat inca un raspuns clar.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu aproximativ doua ore, negocierea dintre finantatorul FCSB si Edy Iordanescu pare sa fi intrat pe ultima suta de metri.

Surpriza adusa de Gigi Becali pentru a-l convinge pe tanarul antrenor este un preot, probabil duhovnicul omului de afaceri. Fata bisericeasca a asistat la ultimele discutii dintre cei doi de la vila din Pipera si, probabil ca s-a rugat ca Iordanescu sa accepte conditiile impuse de Becali, desi acestea i-ar diminua puterea viitorului antrenor in vestiar.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In plus, Iordanescu ar fi nemultumit si de faptul ca proprietarul FCSB nu vrea sa ii ofere o clauza de reziliere a contractului, cum au avut alti antrenori.

Si ar mai fi un impediment. Daca ar accepta oferta FCSB, Edy Iordanescu ar trebui sa plateasca echipei Gaz Metan Medias, unde antreneaza acum, o despagubire de 300 de mii de euro.

Cum el nu vrea sa o achite si nici Becali nu e dispus sa o plateasca, ar ramane ca oficialii de la Medias sa fie induplecati sa renunte la acesti bani si sa il lase pe

tanarul antrenor la FCSB.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI