Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Black Friday: Ziua reducerilor bifează un nou record de vânzări. Cifrele sunt amețitoare!

Ziua reducerilor bifează un nou record de vânzări. Câştigători sunt în special comercianţii care se apropie de încasări în valoare de 1,2 miliarde de lei, un record istoric. Produsele cu discount mare s-au epuizat în 28 de secunde. Au fost atât de multe comenzi, încât plăţile efectuate prin card au fost blocate un timp, iar clienţii au intrat în panică.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lupta pentu cumpărături nu s-a dat numai în mediul online. Magazinele de electronice şi electrocasnice au fost, astăzi, pline de clienţi.

Aglomeraţia a fost atât de mare la bancul de probe, încât produsele au fost verificate direct printre rafturi pentru a mai scădea din timpul de aşteptare.

Citeste si: VIDEO| Ultimele pregătiri pentru Black Friday. Ce ne sfătuiesc specialiștii în marketing

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Cel mai repede s-a vândut un telefon, un smartphone care s-a epuizat în 28 de secunde 1000 de bucăţi. În minutul de aur, în fiecare secundă au fost plasate peste 200 de comenzi", a spus Florin Filote, director marketplace.

În 42 de secunde s-au vândut 1000 de televizoare şi 527 de laptopuri. Românii au cumpărat 16 autoturisme şi peste 1 kilogram şi jumătate de aur. Cel mai mare retailer online de la noi aşteaptă vânzări de o jumătate de miliard de lei până la sfârşitul zilei.

Citeste si: Care au fost cele mai cautate electrocasnice în 2018?

Produsele sunt deja ridicate de curieri din depozitul uriaș şi ar trebui să ajungă la clienţi până la sfâşitul lunii.

S-au plasat comenzi şi din străinătate, cele mai multe din Marea Britanie, Germania şi Franţa. Cei interesaţi pot inclusiv să-şi facă programări la dentist, cu reducere.

Aproape jumătate din cei care au cumpărat produse online le-au achitat cu cardul. La primele ore procesarea plăţilor cu cardul a întâmpinat dificultăţi, însă problemele s-au rezolvat în cursul dimineţii.

Citeste si: VIDEO| Începe Black Friday în România. Reducerile ajung până la 80%

Spre după-amiază, a fost vândută și cel mai scump obiect scos la vânzare de Black Friday: un automobil Ferrari a fost cumpărat la prețul de 263 000 de euro, redus de la 300 000.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI