Trendul brazilor de Crăciun de schimbă de la un an la altul. Pentru cei care caută aranjamentele luxoase, brazii din iarba de pampas sunt alegerea potrivită. Însă, pe cât de arătoși, pe atât de scumpi și migăloși sunt, a transmis Silvia Ioniță.

Bradul din iarbă de pampas

Între cinci și opt ore de muncă. Atâta migală se află în spatele unui brad din iarbă de pampas care crește în America de Sud.

O idee unică, adusă recent și în țara noastră.

O tăiem, o punem în zona de sus, aici și o scoatem așa. Cel mai greu este de cules pentru că acesta este destul de înalt, se taie cât avem noi nevoie ca și înălțime și trebuie curățat de frunze, dat cu feonul. Bradul din spatele meu, cel cu 700 de tije de pampas este 1.80. Cel de 2.20 are 1.400 de tije de pampas, a declarat Artemis Lacroix, designer de interior.

Brazii formați din tije stufoase sunt o alternativă la modă pentru cei tradiționali naturali, dar și pentru cei artificiali.

După sărbători clar se poate reutiliza, se pot pune în vaze și au un aspect călduros, a declarat Artemis Lacroix, designer de interior.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Prețul pentru pomul de Crăciun exotic este pe măsura aspectului său pufos.

Citește și: VIDEO- Au apărut primii brazi pentru Crăciun 2023. Cât costă un brad natural?

Cei doi standard, cel de 1.80 e undeva la 3.500 de ron, iar cel de 2.20, pentru că sunt costuri mai mari, acesta poate ajunge la 6.500 ron. Sunt destul de ceruți, doar în mare parte de saloanele de evenimente și oamenii care au amenajările interioare mai moderne, cozy,

a declarat Artemis Lacroix, designer de interior.

Brazii din iarbă de pampas rezistă fără a avea nevoie de apă, dar pentru a ține și mai mult, pot fi dați cu fixativ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si