Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Bucureștenii au avut de înfruntat azi și gerul, și trotuarele necurățate de zăpadă

Gerul a pus stăpânire, în această noapte, pe Capitală. Bucureştenii s-au trezit într-o atmosferă de iarnă autentică. Mulţi au trebuit să înfrunte din nou străzile laterale rămase pline de zapadă. Temperaturile sub zero grade au transformat drumurile într-un coşmar.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Locuitorii Capitalei au fost din nou nevoiti sa circule pe sosele, pentru ca trotuarele erau acoperite cu troiene chiar daca au trecut peste 24 de ore de la viscol.

Multi abia s-au strecurat printre masinile din trafic. In zona cartierului Miliari a fost cel mai greu.
 
„Deci, nu sunt curăţate aboslut deloc şi e infernal şi maşini... Suntem şi maşinile, şi noi mergem”, spune o femeie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Cod galben de vânt puternic şi ninsori viscolite

Pe strazile laterale soferii au avut din nou de furca cu nametii in ciuda promisiunilor si anunturilor autoritatilor ca se circula bine. Nici vorba ca utilajele de deszapezire sa curte drumurile dintre blocuri.

Intr-o dimineata geroasa ca aceasta, oamenii s-au imbracat mai gros decat de obicei si au infruntat cu stoicism si rabdare lungul drum catre serviciu.

Spera ca la intoarcere, echipele scoase pe teren sa deszapezeasca, sa reuseasca sa elibereze macar o parte din trotuare.

Citeste si: Imagini uluitoare cu pădurea Cheia care a fost pusă la pământ de vânt vântul puternic. Zeci de copaci au fost smulși din rădăcini

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI