Campania Știrilor KanalD, Dăruiește Crăciun, se încheie astăzi cu Luca și Eric, doi frați tare simpatici, dar tare greu încercați. Mama îi crește singură într-o cămăruță de câțiva metri, dar asta nu-i oprește să viseze. În parteneriat cu World Vision România, le-am făcut o surpriză de sărbători și am mers împreună la Târgul de Crăciun. Ajutorul Moșului a fost Radu Andrei Tudor, a declarat Silvia Ioniță.

Moș Crăciun a fost darnic, în acest an, cu Eric și Luca

Luca și Eric au fost cuminți anul ăsta. Și în fiecare an. Și totuși, Moșul niciodată n-a adus tot ce și-au dorit. Dar au înțeles repede că cel mai de preț cadou e căldura și dragostea care se simt la ei acasă- în cămăruța unde dorm toți trei.

Mama îi crește singură de 4 ani. Nu e ușor, dar măcar acum e liniște. Și au timp să viseze. Eric știe deja ce vrea să se facă atunci când va crește.

"Două lucruri. Profesor de sport și arheolog", a spus Eric.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru cei doi băieți frumoși, Moșul a pregătit anul ăsta o surpriză mare ca visurile lor. Ne-a dat cadourile lui din traistă și ne-a lăsat să le ducem până-n căsuța lor. Iar apoi, ne-a făcut semn că a mai pregătit ceva.

Radu Andrei Tudor le-a fost pentru o seară ghid la târgul de Crăciun. A simțit și el bucuria din ochii lor, iar acum vă lăsăm și pe voi să o trăiți prin ei.



Pentru ca toate astea să fie posibile, Kanal D, prin campania „Dăruiește Crăciun”, și-a unit forțele cu World Vision România. Împreună ne-am propus să copiii din satele Romaniei la un Târg de Crăciun pentru prima oară în viața lor, și să le oferim împreună o experiență de neuitat. Poți contribui și tu la bucuria acestor micuți printr-un SMS la 8864, cu textul SPERANTA, în valoare de 4 Euro/luna, sau donând orice sumă pe www.worldvision.ro. Dăruiește Crăciun acolo unde nu există!

Citește și: VIDEO- Campania "Dăruiește Crăciun!" a ajuns la Ana, mama care crește trei copilași. Povestea emoționantă a femeii cu voce duioasă și putere de titan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si