Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Carantină în Sibiu. Localnicii sunt verificați de poliție

În județul Sibiu în locul turiștilor dornici să viziteze târgul de Crăciun, acum localnicii dau nas în nas cu poliția, care urmărește respectarea carantinei.

Iulian Ciurea,

Poliția și armata păzesc carantina [Sursa foto: Europa FM]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Timp de 14 zile in municipiul Sibiu, Cisnadie, Talmaciu si Șelimbăr sunt aplicate o serie de restrictii pentru ca aceste localitati sunt in carantina.Jandarmii si politistii au organizat filtre la toate intrarile si iesirile.

„Sunt de bun augur, sa zic asa, pentru ca trebuie sa ne protejam avand in vedere ca rata a crescut foarte mult la nivelul Sibiului.

Atata timp cat treci ce vrei pe declarative ce ai nevoie, acum sa nu exageram, e in regula”, spun oamenii.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

In doar 24 de ore peste 28.000 de persoane au fost verificate de oamenii legii. Inclusiv pe strazile din interiorul localitatilor.

Carantină în Sibiu, oamenii sunt controlați de poliție

„În aceasta perioada sunt realizate dispozitive eficiente pentru a preveni orice incident, dar si pentru a interveni in cazul nerespectarii acestor masuri”, informează poliția.

Deplasarile sunt restrictionate, iar oamenii pot iesi din case doar pentru a merge la serviciu, la cumparaturi, la medic, pentru a face miscare sau pentru diferite situatii de maxima urgenta.

”Le-am redus foarte mult, chiar drastic. Nu mai iesim ca altadata. Ne luam masurile de protectie, pentru noi sunt si pentru ceilalti bineinteles”, spun oamenii.

Magazinele se inchid la ora 20 si pot primi doar o persoana la opt metri patrati. Totodata a fost interzisa organizate evenimentelor.

„Terasele au fost inchise, accesul in magazine se va face restricitionat, iar slujbele religioase vor avea loc doar in spatii deschise.

Intre orele 10 si 13 se va d prioritate in magazine persoanelor varstnice”, relatează corespondentul Kanal D la Sibiu, Anca Marin.

Judetul Sibiu ingregistreaza de mai bine de o saptamana cea mai mare rata de infectare din tara, de 9 la mia de locuitori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI