De cealalta parte, femeia a cerut imediat ajutorul autoritatilor! Curajul acestei mame duce la anchetarea unei intregi retele de trafic de persoane!

Fara raspunsuri au fost in fata jurnalistilor cei 3 barbati acuzati ca au sechestrat 4 tinere intr-o camera de hotel din Bistrita.

In fata anchetatorilor, insa, cei trei suspecti au dat suficiente informatii cat sa se decida arestarea lor preventiva pentru 30 de zile!

Citeste si: VIDEO| Prietenii lui Gheorghe Dincă, nervoși la audieri

Citeste si: VIDEO| Numele Alexandrei a răsunat aseară, în fața Guvernului, și în marile orașe ale țării

Citeste si: Mama Luizei Melencu, APEL DISPERAT: "Vă rugăm frumos să nu se mușamalizeze"

Mama tinerei de 28 de ani este cea care a pus autoritatile in alerta, dupa ce fiica ei a sunat-o si i-a spus ca este sechestrata intr-o camera de hotel din Bistrita si... obligata sa se prostitueze!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

La unitatea de cazare, nimeni nu a vazut sau auzit ceva suspect si... nici nu banuia nimic despre ceea ce se intampla!

Fetele sunt acum sub protectia politistilor si urmeaza sa ajunga la familii! Politstii de la Serviciul de Investigatii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bistrita au preluat ancheta!

Citeste si: VIDEO| Câți bani cere Gheorghe Dincă pe casa groazei din Caracal! A scos-o la vânzare pe o sumă uriașă

Citeste si: VIDEO| Milioane de musulmani din întreaga lume celebrează azi Kurban Bayram

Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, sâmbătă, în jurul orei 15.00, o femeie de 47 de ani, din Bucureşti, a sesizat prin 112 faptul că fiica ei, în vârsta de 28 ani, este sechestrată într-un hotel din Bistriţa.

În scurt timp, poliţiştii de la Ordine Publică au găsit-o pe tânăra de 28 de ani, împreună cu alte trei tinere, într-o cameră de hotel, în municipiul Bistriţa. Acestea au fost conduse la sediul Poliţiei, în vederea lămuririi situaţiei de fapt. Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa au preluat cercetările în acest caz, existând suspiciuni şi cu privire la comiterea infracţiunii de proxenetism, precizează sursa citată.

A fost constituită o echipă formată din poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Acţiuni Speciale şi, ca urmare a investigaţiilor efectuate, a fost depistată şi oprită în trafic, pe raza municipiului Bistriţa, o maşină în care se aflau patru bărbaţi, despre care existau indicii că sunt implicaţi în comiterea faptei.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că trei dintre aceştia, cu vârste cuprinse între 19-29 de ani, toţi din Bucureşti, ar fi implicaţi în comiterea unor acte de proxenetism, ocazie cu care ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei, de către cele patru tinere, într-un hotel din Bistriţa.

De asemenea, doi dintre aceştia sunt bănuiţi de poliţişti că ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal pe tânăra de 28 de ani, iar ulterior ar fi obligat-o să practice prostituţia.

Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar în cursul acestei zile vor fi prezentaţi magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate şi proxenetism.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si