,,Un chirurg estetician este acuzat că a mutilat 10 paciente care și-au dorit o siluetă de vis, dar s-au trezit cu prejudicii medicale grave. Cercetările au început în ianuarie, după ce 3 victime au depus plângere. Medicul a fost supravegheat până acum, iar procurorii au adunat noi dovezi. Din anchetă ies la iveală și alte acuzații șocante. Bărbatul este bănuit de abuz și rele tratamente aplicate minorului, victimă fiind chiar copilul său.

Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional!'', a transmis Christian Sabbagh.

Anchetă extinsă, medic ridicat a doua oară

Medicul estetician, supranumit și chirurgul vedetelor, a fost adus cu mascații la clinica din București unde efectua operații. Ore bune au durat perchezițiile, iar polițiștii și procurorii au ridicat mai multe acte medicale.
Medicul este acuzat că ar fi efectuat mai multe operații estetice în perioada 2020-2024, iar 10 paciente ar fi avut de suferit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mircea Gherasim, avocat: ,,Operație care din păcate nu a decurs așa cum trebuia. Dumneaei i-a adus la cunoștință medicului, i-a trimis și poze cu sânul, arata într-un mod care nu poate fi descris.

Dumnealui i-a spus să aștepte că o sa se vindece, s-a vindecat de i-a căzut de tot''.
Operațiile erau efectuate la 2 clinici din București și Constanța.

Olimpia Ceară, IPJ Constanța: ,,15 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar penal cu acuzații de vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală. Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro''.

Citește și: VIDEO-Vești bune pentru angajații din Sănătate! Majorarea veniturilor, aprobate de Guvern

Inițial, medicul a fost ridicat în luna ianuarie. Atunci existau 3 plângeri depuse. Judecătorii au decisc că bărbatul poate fi cercetat sub control judiciar. A fost filat în continuare de polițiști și procurori. Așa au ieșit la iveală alte acuzații.

Urmează audieri la Constanța, iar procurorii vor decide dacă cer arestarea preventivă a suspectului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si