O întreagă familie din Roseți, județul Călărași, a avut parte de o noapte macabră. Fostul iubit al unei femei a devenit gelos pe actuala relație a acesteia și, din cauza furiei excesive și a alcoolului consumat în cantități mari, a semănat teroare în jurul său.

Acesta a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și a atacat-o pe femeie, care ar fi fosta lui soție, dar și pe actualul său iubit, iar pe părinții femeii ar fi încercat să îi incendieze.

Acesta apucat să toarne benzină pe ei. Totul s-ar fi întâmplat la miezul nopții.

Citește și: UPDATE/VIDEO- Un bărbat de 35 de ani este căutat de Poliție, după ce și-a înjunghiat fosta iubită, pe iubitul acesteia și a turnat benzină pe părinții ei, în Călărași. Cine este agresorul

Cine este bărbatul din Călărași, căutat de polițiști, după ce și-a înjunghiat fosta iubită și pe iubitul acesteia

Bărbatul se numește Radu Costel Dumitru și are 35 de ani. Locuiește în comuna Roseți din județul Călărași.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se pare că bărbatul și fosta lui iubită s-au despărțit în urmă cu două luni, iar el nu s-a putut împăca cu ideea, scrie  Calarasi Press. Acum, el s-ar ascunde prin pădure, scrie aceeași sursă.

Polițiștii îl caută cu ajutorul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, polițiștilor din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași, dar și cu un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Martorii susțin că acesta a fugit și s-ar ascunde în zona unei bălți din apropiere, prin pădure.

Cine este bărbatul din Călărași căutat de polițiști care și-a înjunghiat fost concubină și pe iubitul acesteia

Cine este bărbatul din Călărași căutat de polițiști care și-a înjunghiat fost concubină și pe iubitul acesteia

[Sursa foto: Opinia de Călărași]

Cum a acționat bărbatul periculos

Radu Costel Dumitru a reușit într-un timp foarte scurt să-și înjunghie fosta iubită, lovind-o puternic în zona gâtului. Aeeași soartă a avut și iubitul actual al femeii, care a fost lovit cu cuțitul de mai multe ori în zona abdomenului, dar și în cap și spate. Acesta a reușit să intre într-o benzinărie pentru a cere ajutor, cu ultimele puteri rămase.

Pe tatăl femeii a turnat benzină și l-a înjunghiat, însă nu ar mai fi reușit să-și ducă planul diabolic la bun sfârșit și să îi dea foc, deoarece a fugit din curtea familiei și s-a făcut nevăzut în noapte.

Toți membrii familiei au ajuns la spital în stare gravă iar de noaptea trecută și până în aceste momente, Poliția nu l-a găsit.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Persoanele vătămate au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

Bărbatul este căutat de Poliție! Cine îl vede, să sune la 112!

Oamenii legii îi roagă pe cetățeni ca, în cazul în care îl văd pe bărbatul periculos, să alerteze organele legii prin apel la 112.

Citește și: Un influencer cunoscut s-a stins din viață la câteva ore după ce a leșinat în fața copiilor săi. Mesajul îndurerat al soției lui Lorenzo Delle Femmine: „Nu-mi vine să cred”

„Căutările sunt efectuate și cu ajutorul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, polițiștilor din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași, precum și a unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne. Bărbatul căutat se numeşte Radu Costel Dumitru, are 35 de ani şi locuieşte în comuna Roseți, județul Călărași. Rugăm cetățenii care îl văd pe acest bărbat să apeleze numărul de urgență 112”, a transmis IPJ Călărași.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si