Patrick o așteaptă cu sufletul la gură și respiră greu când noua concurentă, Roberta, își face apariția în casa băieților.

"Aici suntem", o întâmpină Andrei, singurul concurent din "Casa Iubirii" lăsat în afara unei relații de cunoaștere cu o fată până acum.

Citește și: Julia și-a pierdut controlul și a răbufnit la adresa lui Giuly: "Ești falsă din cap până în picioare". Cum a reacționat Robert, după ce fetele l-au avertizat?

Cine este Roberta, noua concurentă din "Casa Iubirii". "Așa timizi sunteți?"

Patrick, cucerit de Robert?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cine este Roberta, noua concurentă din "Casa Iubirii". "Așa timizi sunteți?"

"Bună, eu sunt Roberta. Ce faceți? Așa de timizi sunteți?", au fost primele cuvinte cu care noua concurentă a intrat în casa băieților.

"Nu știm dacă ai venit pentru el (Patrick- n.red)", spune unul dintre băieți.   

Patrick nu a văzut nimic din noua apariție feminină, dar Robi îi dă asigurări că arată bine.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Lui Robert i se oferă pe conexiunea cu casa fetelor posibilitatea să o vadă pe Roberta treptat de la pantofi până la chip.

Reacția lui este savuroasă: "Bun...bun...wow!"

casa iubirii roberta concurenta

Patrick spune Wow când o vede pe Roberta!

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cu câteva zile în urmă Robi și Patrick au stat de vorbă pe tema unei noi concurente și amândoi spuneau că vot o fată nouă în Casa Iubirii!

Virginia s-a supărat atunci pe iubitul ei:  "Cum să nu mă supăr?! Ai descris o fată pentru bunul tău plac. Ai spus niște caracteristici și vorbeai despre o fată nouă, nu despre mine!".

Citește și: ”Nu e cazul să faci drame”. Virginia, la capătul puterilor, după ultimele declarații ale lui Robi. Ce a scos-o din minți pe șatenă? VIDEO

În materialul vizionat împreună, Robi spunea că vrea o fată nouă în casă, brunetă. creolină, cu 1,70 m, cu ochi mari negri.

Și Patrick a participat la jocul propus de Robi: amândoi și-au imaginat dimensiunile și formele noii concurente din Casa Iubirii.

Rămâne de văzut dacă visul a devenit realitate!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si