Banii se fac cu zambetul pe buze, acesta este principiul pe care se bazeaza compania romaneasca unde angajatii se declara, cu mana pe inima, fericiti. La prima ora a diminetii, o parte erau prinsi la birou cu diferite sarcini, in timp ce altii, erau deja in zona de relaxare a companiei.

Flavius, spre exemplu, isi rezerva zilnic cateva minute jocurilor video si a organizat inclusiv un campionat alaturi de mai multi colegi.

FLAVIUS- TEHNICIAN IT HELP DESK: In momentul de fata, am implinit 3 luni de cand lucrez aici si sunt de parere ca este locul din care nu ai mai vrea sa pleci.

Citeste si: Românul care l-a întrecut în avere pe Ion Țiriac. Ce îl face să devină cel mai bogat om din România

La fel ar spune oricine! Iar beneficiile nu se opresc aici. Micul dejun este asigurat de bucatari care gandesc in detaliu meniu. De la lapte de soia, pana la fructe exotice, astfel incat si cel mai pretentios angajat sa fie satisfacut.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

VICTOR CORCODEL- DEZVOLTATOR RPA: Avem un cuvant de spus in privinta beneficiilor. Ce sa avem la mese. Spre exemplu, de dimineata chiar am avut un debate, daca sa avem ciocolata de casa sau nu.

Tot aici mananca si pranzul, iar mai tarziu, se pot relaxa fie la un meci de ping pong, sau o ora de yoga, asa cum face de doua ori pe saptamana si Raluca.

Compania din România cu cei mai fericiți angajați. Yoga pe terasă

RALUCA- RECRUITER VANZARI: Facem yoga in companie, pe terasa, iar cand nu ne permite vremea, intr-o sala cum e cea din spatele meu, care una dintre cele mai mari.

Lista de beneficii, insa, este mult mai mare si personalizata. Fiecare angajat are la dispozitie un buget pe care il poate cheltui si in afara companiei.

MARIUS ISTRATE- SEF RESURSE UMANE: Ne-am dorit inca de la inceput sa creem o cultura si un mediu asa cum putem gasi in companiile de tehnologie din Silicon Valley, aici in Bucuresti. MUSCA 16.46- 16.55 Avem de asemenea angajati de origine romana, dar care au crescut si lucrat in strainatate si care acum s-au intors in Romania.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citeste si: Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari: ”Următorul pas vor fi roboţii nesupravegheaţi care operează fără comenzi umane”

Asa a decis si Maria, care a renuntat la jobul din Londra, pentru a veni aici.

Compania din România cu cei mai fericiți angajați, în ascensiune

MARIA- MANAGER AUTOMATIZARE: Compania era globala si mi-a dat sansa sa lucrez in continuare ca si cum as lucra in Londra, dar sa fiu mai aproape de familie, in Romania. Cand am venit eram in jur de 100, acum suntem peste 3500, 500 doar in Bucuresti.

Compania fondata de Daniel Dines, cel mai bogat roman, conform Forbes, este una dintre companiile software cu cea mai rapida crestere din lume.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si