Daniel Dines apare pe coperta ediției americane a Forbes, alături de titlul „Boss of the Bots” (Șeful boților), arată economica.net.

Potrivit Forbes, care i-a luat un interviu lui Dines la București, omul de afaceri român mai deține în prezent mai mult de 20% din UiPath, liderul mondial în tehnologie RPA- robot process automation, o companie evaluată la 7 miliarde de dolari după ultima rundă de finanțare obținută.

Asta înseamnă că lui Dines îi revine o avere de cel puțin 1,4 miliarde de dolari, scrie startupcafe.ro.

Citeste si: Românul asasinat în Costa Rica primise amenințări cu moartea cu ceva timp în urmă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„În aprilie, investitorii de pe Wall Street, inclusiv Wellington Management, au investit 568 milioane dolari (în UiPath- n.r.), la o evaluare de 7 miliarde de dolari, făcând din Dines, care deține mai mult de 20%, primul miliardar din boți din lume”- amintește Forbes.

Citeste si: Reacția uimitoare a mamei lui Cosmin. Tânărul s-a sinucis la 27 de ani


Ion Țiriac detronat de Daniel Dines

Dacă ne luăm după cel mai recent top al miliardarilor lumii publicat de Forbes, Ion Țiriac are o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari (locul 1.818 mondial). Aceasta ar însemna că Ion Țiriac (80 de ani) a fost detronat de Daniel Dines (47 de ani) în topul celor mai bogați români.

Citeste si: MAE atenționează călătorii- Cod roșu de vânt şi precipitaţii

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si