Condițiile absolut execrabile dintr-o cazare din Mallorca, Spania, oferită în cadrul programului Work and Travel, a atras atenția printre studenții care se înscriu la acest program.

Cazarea, inițial concepută pentru a găzdui trei persoane, a fost prezentată într-un videoclip ca având doar 16 metri pătrați, incluzând și baia. Suprafața utilă, excluzând baia, era comparabilă cu dimensiunile celulelor destinate deținuților în România.

Citește și: EXCLUSIV: Romii pregătesc festivalul Untold Romano la Cluj-Napoca/ Dragoș Roșianu: ”Ca și artiști, vrem să-l aducem pe Goran Bregović. Tot ce ține de organizare să fie pe stil romani”

În videoclipul care a ajuns viral pe rețelele de socializare, tânăra a expus condițiile insalubre ale camerei, evidențiind detaliile de la dușul acoperit de rugină și murdărie, până la patul de susținut de un perete crăpat și murdar.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

"Aerul condiționat era plin de praf. Dacă îl porneam, nu inhalam decât praf. Totul era extrem de scârbos", a povestit tânăra în videoclipul postat pe TikTok.

VIDEO. Condițiile mizerabile pe care le-a găsit o româncă plecată în Spania. Tânăra era plecată la muncă printr-un program studențesc

Tânăra era plecată la muncă printr-un program studențesc

[Sursa foto: TikTok]

Videoclipul româncei a devenit viral pe rețelele de socializare

Paturile aveau urme de rugină pe margini, lucru care a devenit o problemă specială atunci când a venit vorba de uscarea hainelor proaspăt spălate.

Mai mult, fetele cazate în această cameră au spus că nu a aveau deloc intimitate, fiindcă dormitorul avea doar o fereastră cu vedere la spălătoria hotelului, acolo unde oamenii se plimbau în mod constant.

Totodată, tânăra a povestit că unul dintre colegii din program l-ar fi întrebat pe managerul hotelului dacă ar accepta să facă duș în baia degradată, iar acesta a replicat cu un ton superior că nu ar face-o.

Situația a îngrijorat-o pe româncă, simțindu-se umilită în urma acestei interacțiuni.

Citește și: Bruja, invitată în această sâmbătă la "Duet cu Alexandra", emisiune difuzată la Kanal D2: “Nu am vrut să aleg calea asta, pur și simplu, să mă prefac toată viața mea ca sunt intangibilă”

„Noi nu suntem oameni pe care îi iei dintr-un mediu nefavorabil ca să lucrăm acolo. Suntem studenți cu studii și plătim oricum o sumă mare că sa ajungem acolo și merităm un loc curat”,  a mai povestit românca.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Videoclipul a devenit rapid viral, generând o dezbatere cu privire la condițiile de trai și muncă ale tinerilor implicați în programul Work and Travel. Această incidentă a scos în evidență necesitatea impunerii unor standarde mai exigente pentru cazările oferite tinerilor în timpul perioadei lor de muncă în străinătate.

@otishot

⚠️⚠️ sanatatea muncii who??

♬ sunet original- otishot

Citește și: Jucăriile care valorează o avere! O femeie a dat lovitura după ce a cumpărat doi ursuleți de pluș dintr-un târg. „Am avut un sentiment instinctiv”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si