Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cu Gheorghe Dincă la psiholog, după 51 de zile de arest: „Are reflexe de vedetă!”

Mai tanar cu 10 ani a parut Gheorghe Dinca - la prima iesire publica - dupa 51 de zile de arest! Suferinta altora ii prieste, cred specialistii mintii, care ii aseamana comportamentul din timpul retrairii crimei - cu cel al unei vedete aflate in lumina reflectoarelor. Intreaga punere in scena i-a infiorat pe martori.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu Gheorghe Dincă la psiholog. „Monstrul din Caracal”, înconjurat de privitori

Psihologul Cristian Andrei spune despre individul banuit ca ar fi comis doua crime la Caracal ca se bucura de lumina reflectoarelor.

CRISTIAN ANDREI: Domnul Dinca are reflexe de vedeta, stie ca e comentat, ca are priviri atintite, are reactie de om care e inconjurat e multi privitori, se uita in gol, se uita la cine merita sa fie privit de el. Pozeaza mult, ignora persoanele care i-ar face rau, dar nu pot, are bodyguarzi destui in jurul lui.

Mai presus decat gesturile, il tradeaza chiar vorbele, spun interpretii mimico-gestuali, care au reusit, sa ii citeasca barbatului pe buze.

In cele mai multe dialoguri pe care le-a avut cu anchetatorii, Dinca a dezaprobat mult si a negat, inclusiv, in fata casei Alexandrei!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă, declarație șocantă despre Luiza! ”Nu mirosea a parfum în ziua răpirii”

Cu Gheorghe Dincă la psiholog. Îi ține pe anchetatori departe de adevăr

Minte sau nu, e nevoit sa coopereze. Pe toata durata reconstituirii, a facut tot ce i-au cerut investigatorii: a stat la poze ori de cate ori i s-a cerut si s-a lasat incatusat.

Psihologul Cristian Andrei spune ca asistam- in realitate- la o falsa supunere.

CRISTIAN ANDREI: Pare sa fie un om care s a convins pe el ca nimeni nu va ajunge la adevar, doar el stie, oamenii mai degraba se departeaza decat sa se apropie de adevar. Bajbaie toti in intuneric. Stiti jocul cu cald, rece, rece...totul e rece, e la adapost pentru el.

La polul opus, opinia publica fierbe.

In ochii celor care l-au privit infiorati, nu e nici urma de iertare.

Citeste si: VIDEO| Alexandra Măceșanu ar fi împlinit 16 ani. Ceea ce trebuia să fie o aniversare în familie, s-a transformat într-o comemorare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI