Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cursurile de feminintate, soluția pentru femeile stresate și nefericite

Femeile in ziua de astazi se implica in foarte multe activitati si uita sa fie feminine. Specialistii sustin ca atunci cand reprezentantele sexului frumos au prea multe responsabilitati devin foarte stresate. Pentru a-si recapata tonusul, multe femei apeleaza la cursuri de feminitate pentru a invata din nou sa fie fericite.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Elena Cucicovschi: „Femeia nu este creata pentru cariera, o femeie si un barbat, daca fac acelasi lucru, cariera, femeia simte de doua, de trei, sau chiar de patru ori mai mult stres decat simte barbatul”.

Citeste si: VIDEO| Tendințele anului viitor în modă. Ce culori se poartă

Citeste si: Câte zile de vacanță vor avea elevii de Crăciun și de Revelion! Calendarul anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citeste si: Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național din București- wowbiz.ro

Citeste si: Un american va fi executat marți deși chiar cei care l-au acuzat de crimă susțin acum că este nevinovat- antena3.ro

Elena Cucicovschi este psiholog si trainer in feminitate sau ambasadoarea succesului feminin, asa cum o numesc cursantele sale.

De cinci ani le invata pe femei sa-si recapete feminitatea si fericirea. Asta dupa ce a trecut la randul ei prin mai multe probleme, in viata de cuplu si in cariera.

Cursurile de feminintate, soluția pentru femeile stresate 

Cursantă: Aceste cursuri si implict lor asupra mea a fost unul pozitiv din mai multe puncte de vedere, am devenit un om mult mai relaxat, am invatat sa accept mult mai usor lucrurile care se intampla in jurul meu.

Inainte opuneam rezistenta, incercam sa am eu controlul.

Cursurile de feminitate sunt interactive si urmaresc relaxarea iar unele au loc si in tabere dedicate. Cat despre pret, participantii trebuie sa scoata din buzunar cel putin 250 de lei.

Citeste si: Femeile stilate aleg rochii de mireasă simple, dar de efect

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI