Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - De Ziua Educației, părinții au scos mici averi din buzunare

Școala s-a mutat astăzi, de Ziua Educației, în parcurile tematice. Doar că ziua liberă a profesorilor și a elevilor i-a costat scump pe părinți. Fie și-au trimis copiii în excursie, fie și-au luat liber de la muncă și au organizat ceva pe cont propriu. Însă, pentru asta au trebuit să scoată câteva sute de lei din buzunare.

Redactia Stirile Kanal D,

Ziua Educației, scumpă pentru părinți [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

S-au format cozi astăzi la intrarea în sălile cu spații de joacă pentru copii. Elevi de toate vârstele au fost fericiți că au scăpat de o zi de cursuri.

De Ziua Mondială a Educației, prin contractul colectiv de muncă și ordin de ministru, profesorii sunt liberi. Așa că, pentru elevi e liber la distracție... pe timpul părinților.

Ziua Educației, sărbătorită pe timpul părinților

„Am fost cu ambulanța, am fost cu pompierii, am făcut experimente”, spune o mamă.

„Am lucrat aseară mai mult ca să pot să am jumătate de zi liberă, ca să pot să stau cu fetele”, a povestit altă mămică.
Ziua liberă pentru elevi îi costă pe părinți.

Citește și: EXCLUSIV- O învățătoare le-a dăruit elevilor săi un kit de supraviețuire: ”Am simțit că în sistemul educațional românesc are loc o schimbare de paradigmă”

„- Cam 250 de lei.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

- Și ziua este destul de lungă?

- E abia începutul”.
„Prețurile biletelor încep de la 60 de lei și se duc până la 200 de lei”, a explicat Ionuț Slabu, directorul unui parc tematic educațional.

Aglomerația a fost și în parcurile de aventură. Mai ales că vremea a fost perfectă pentru mișcarea în aer liber.

Acest tătic a profitat de liber pentru o ieșire în familie, cu soția și cei doi copii. Ziua Educației l-a costat aproximativ 500 de lei.

Accesul în acest parc, de exemplu, costă 15 lei. Atracțiile se plătesc separat, între 20 și 160 de lei, în funcție de activitate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI