Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Dragobetele, sărbătorit de fiecare român, după posibilități

La un păhărel, cu o felie de pizza sau la peşte, românii care nu şi-au permis o masă de lux astăzi au găsit cum să sărbătorească Dragobetele pe bani puţini.

Iulian Ciurea,

Cum au sărbătorit românii Dragobetele

DISTRIBUIE
acest articol

Pe mulţi- Dragobetele- la fel ca Valentines Day- i-a prins tot singuri- așa că au ieșit prin cartier în căutarea unei companii cât mai plăcute. Pe unii îi întâlnim la bar. Cu un păhărel în faţă, care să le dea curaj, speră că îl vor face pe Cupidon să întoarcă și spre ei săgeata!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Și cei tineri își fac încălzirea cu un pahar de vin- dar pentru diseară au planuri mari.

 „O undiţă, o lansetă, o copcă. Acolo sărbătoriţi dragobetele? Acolo, da. Mergem aici pe dig, aruncăm 3-4 lansete şi ăla-i Dragobetele!”, spun ei.

Iar cei care nu au găsit bani pentru o ieșire de pomină la restaurant- au găsit soluții mai ieftine ca să puncteze și această sărbătoare, la o felie de pizza.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI