"O elevă din Mehedinți a fost înjunghiată în plină stradă de iubitul ei de 17 ani, care a încercat apoi să-și pună capăt zilelor. După atac, fata a reușit să urce într-un taxi și să ajungă la urgențe, în timp ce agresorul a fost transportat în stare gravă la același spital. Ambii sunt elevi olimpici în clasa a zecea, însă chiuliseră astăzi de la ultimele cursuri ca să-și rezolve problemele de cuplu.

Vă avertizăm, urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional!", a transmis Cristian Sabbagh.

Olimpică de 17 ani, atacată pe stradă de iubit

Martorii care au salvat-o pe fata de 17 ani de la moarte povestesc îngroziți scenele teribile petrecute în centrul orașului. Inițial, cei doi tineri discutau. Însă băiatul de 17 ani era înarmat și parcă din senin și-a atacat iubita.

"A doborât-o, da da. Și-atunci am țipat eu. Și-l trimesei pe el, pe soț, n-avusei curaj să mă apropii de el aici, cu cuțitul în mână, mă gândii că dă și în mine", a spus un martor.

Fata a fost urcată într-un taxi aflat în zonă, și așa a ajuns la urgențe. După ce și-a văzut iubita plecând, băiatul a încercat să-și pună capăt zilelor. Acum ambii se zbat între viață și moarte pe patul de spital.

"Ambii în șoc hemoragic, ambii au leziuni lateral cervicale și la față. Se află în sala de operație pentru a fi stabilizați", a spus un medic.

Cei doi sunt elevi în clasa a X-a, la un colegiu important din Mehedinți, iar astăzi chiuliseră la ultimele ore. Erau elevi olimpici, cu rezultate excelente, așa că dascălii nu-și explică ce s-a întâmplat.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

"Cei doi au fost prezenți la primele trei ore, apoi, la pauza mare, băiatul a plecat glonț de la școală, de asemenea, și fata. Suntem în stare de șoc, deoarece sunt elevi deosebiți. Fata este olimpică națională la diferite discipline, a intrat la liceu cu media generală 10. De asemenea, băiatul a obținut numeroase premii la olimpiadele județene", a declarat Gabriela Dumitrașcu, director al colegiului unde învățau cei doi.

Psihologii atrag atenția că astfel de comportamente puteau fi observate de apropiații băiatului...

"Agresivitatea nu apare dintr-o dată. Nu apare de pe o zi pe alta. Sunt convinsă că nu este prima formă de agresiune care s-a întâmplat în acea relație. Nu întâmplător avea un cuțit la el. Cred că ar trebui să fie o lege mai drastică. Faptul că acest tânăr își dorește să-și ia viața în urma a ceea ce a făcut arată că instabilitatea lui emoțională este una care ar fi avut nevoie de ajutor de-a lungul timpului", a declarat Irina Gruia, psihoterapeut.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În caz de urgență, apelați numărul TELVERDE 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice.

Citește și: A rupt bariera de acces și a fost agresiv cu medicii. Un bărbat a provocat un scandal de proporții la spitalul din Onești


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si