Close sidebar
Close sidebar

VIDEO "El este Ianis, al patrulea frățior. Să nu uite că are și alți copii" Fiul cel mare al lui Adrian Marțian, declarații șocante afacerist. Îl acuză că își ignoră doi fii

Fiul cel mai mare al lui Adrian Marțian face declarații șocante la adresa afaceristului. Acesta îl acuză că îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis, al patrulea copil al lui.

Elena Tasca,

Adrian Marțian și doi dintre fii săi

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Adrian Marțian este acuzat de fiul cel mare că îl ignoră atât pe el, cât și pe Ianis, al patrulea copil al acestuia. Fiul cel mare a declarat că este dezamăgt de tatăl său și ar dori ca bărbatul să mai uite de ei.

Fiul cel mare al afaceristului: "El este Ianis, al patrulea frățior. Să nu uite că are și alți copii"

Fiul cel mare al lui Adrian Marțian îl acuză pe bărbat că a uitat că are cinci copii. Tânărul se declară dezamăgit că tatăl său nu a menționat nimic despre el și nici despre Ianis, fratele mai mic al său, despre care nici nu s-ar interesa.

Acesta a mărturisit că cei trei frățiori mai mici, care au fost răpiți și găsiți, sunt bine și se află într-un centru de reintegrare din Deva. Acesta a șocat spunând că cei mici ar fi bucuroși că au acces la mama lor, deși în momentul în care au fost răpiți a circulat un videoclip în care aceștia spuneau că nu vor să fie lângă cea care le-a dat viață.

Citește și: A murit! Celebrul fotbalist ar fi suferit un stop cardiac

Doi dintre fii lui Adrian Marțian

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

Citeste si: Cutremur astăzi în România! Unde s-a produs seismul și ce magnitudine a avut- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal 28 octombrie- 4 noiembrie 2024 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care au noroc garantat la bani- antena3.ro

"Bună, el este Ianis, al patrulea frățior al meu, fapt pentru care sunt dezamăgit de tatăl meu pentru că nu a spus nici despre mine, nici despre el în ipostazele în care a apărut. Vreau să știe și să nu uite că mai are și alți copii, chiar dacă nu-i caută și îi neglijează. Am fost într-o vizită la Deva, toată lumea este bine, lucrurile se îndreaptă spre calea cea bună.

Ceea ce pot să vă spun despre frații mei este că sunt bine, au intrat într-un program de reintegrare și cel mai mult se bucură de faptul că acum au acces la mama lor, deși s-a dovedit și a cum s-a confirmat că au fost alinați parental. Vă mulțumesc", a declarat fiul cel mare al afaceristului.

Citește și: Cine sunt victimele accidentului de pe DN 2 Urziceni-Buzău? Alte trei persoane au fost grav rănite

Cei trei copii ai lui Adrian Marțian, care au fost răpiți

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

Adrian Marțian a fost suspectat că ar fi înscenat răpirea celor trei copii ai săi, deși acesta susține că este nevinovat. Afaceristul a fost arestat, dar ulterior eliberat. Surse din anturajul lui Adrian Marţian susțin că afaceristul ar fi achitat 400 de mii de euro drept răscumpărare pentru minori.

Citeste si: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?- kfetele.ro

Citeste si: Jojo și Paul Ipate, la un an de la nuntă. Cum s-a schimbat viața lor de atunci: ”Nu ne spunem ‘bărbatul meu, soția mea’”- radioimpuls.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal 28 octombrie- 4 noiembrie 2024 cu Mihai Voropchievici. Zodiile care au noroc garantat la bani- antena3.ro

"Nu-s liber! Am multe datorii de făcut. Datorii faţă de copiii mei. Pentru copiii mei plătesc oricât. Adevărat este că s-a plătit. Domnul judecător a considerat că pot să fiu un om liber, este decizia dânsului. Eu cred că este profesionist. Poate și eu am făcut de multe ori niște declarații care au iritat. O să lupt, bineînțeles. Pentru copii mei am venit acasă", a spus afaceristul după ce a scăpat de arest.

Cercetările autorităților în cazul răpirii celor trei minori sunt continuate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI