Între Elena Merișoreanu și cântăreața Anuța Arghiroi există o frumoasă prietenie de peste 15 ani. Străbunică, bunică, mamă și susținătoare a tinerei generații, doamna cântecului românesc care de curând, a sărbătorit 75 de ani de viață, este alături de mine în studiou împreună cu Anuța, a transmis Cristina Dorobanțu.

Elena Merișoreanu și Anuța Arghiroi

- Bine ați venit, doamnelor. Doamna Merișoreanu La mulți ani din partea noastră.

Cum ați petrecut de ziua dvs?

Iubita mamei, veneam de la o emisiune și eu o întreb pe fiică mea: zi mă mâine, ne vedem și noi, mă rog, la un tort la ceva... nu că n-avem timp, că fetele la școală. Mă, ăștia nu mă sărbătoresc, în gândul meu și pe urmă bineînțeles că am ajuns acasă și m-a dus mama unei interprete tot așa tinere, am fost cu ele și când am ajuns la poartă zic: hai, deschide poarta că nu-mi găsesc cheile. A venit și am văzut că-i îmbrăcată femeia aia mare și când am intrat era zic intră în tu si aprinde lumina în salon.  Mă, când am intrat surpriză, un tort mare cu toate și eu, cu toată familia, inclusiv strănepotul meu care avea patru luni și ceva era, a declarat Elena Merișoreanu. 

- De când va știți ați fost înconjurată de tinere talente. Iată și, astăzi, ați venit cu Anuța, o artista licențiată în geografie turism, care a ales să devină cântăreață de muzică populară.

De ce această alegere? Cine te-a îndrumat?

Citește și: VIDEO- Silvia Dumitrescu, mereu ca o adolescentă. Ce vârstă a împlinit artista?

Da, sunt licențiat în geografie-turism, ulterior am terminat și facultatea de muzică. Mi-am dorit foarte tare să devin actriță, dar destinul l-a făcut să nu fie așa. Mama m-a povățuit așa, ca să spun, și mi-a spus că ar trebui să mă îndrept către o latura talentului meu care într-adevăr va asigura, să spunem, reușita și așa am reușit așa.

Am dat la facultatea de muzică și am și obținut promovarea examenului, a declarat Anuța Aghiroi. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

- Anuța, de curând ai lansat chiar și o piesă care prinde foarte bine la public.

Așa este. O piesă satirică de dragoste spun eu. Sper să fie pe placul oamenilor. Textul îmi aparține, linia melodică Ionuț Polizu, maestrul Ion Dască s-a ocupat de tot ceea ce înseamnă la acompaniament, orchestra Muguraș din Chișinău, a declarat Anuța Aghiroi.

- Ce înseamnă această prietenie dintre voi?

Păi d-aproape 15 ani. Am cunoscut-o la festivale internaționale de folclor, a declarat Elena Merișoreanu.  

- Spuneam mai devreme, doamnă Merișoreanu, că sunteți acum străbunica, bunica dar tot plecați prin toată țară la cântări. De unde aveți atâta energie?

E puterea de la Dumnezeu și ți-am spus, publicul și voi ne dați energie pentru că uite lucrez la un... și am lucrat la un Sibiu cred că un an și jumătate și acest album să apară acum peste tot, cu aproape patruzeci de piese și asta ne aduc nouă satisfacție,

a declarat Elena Merișoreanu.  

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

- Se apropie sărbătorile de iarnă și aș vrea să ne spuneți ce planuri v-ați făcut? Dar de 1 decembrie? Cum petreceți de Ziua Națională?

Cu familia întotdeauna, a declarat Anuța Aghiroi.

Prima și a doua zi. Trebuia să plec prima zi de crăciun la Londra și am spus oricând, dar în zilele de Crăciun nu,  prima și a doua zi stăm cu familia, dacă vreți a treia zi, cu plăcere, dar în rest, nu. Vreau să stau cu familia, a declarat Elena Merișoreanu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si