Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Elicopter filmat când ateriza în benzinărie, la Curtea de Argeș. Clienții au fost șocați

Mai mulți clienți ai unei benzinării din Curtea de ARgeș au rămas șocați când au văzut că lângă pompă aterizează un elicopter.

Redactia Stirile Kanal D,

A aterizat cu elicopterul la benzinărie [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„Scene incredibile au fost filmate la Curtea de Argeș, unde un elicopter a aterizat... într-o benzinărie. Uluiți, clienții au imortalizat momentul, iar imaginile au devenit virale.
Elicopterul, înmatriculat în Statele Unite ale Americii,  era pilotat de un cetățean german. După ce a aterizat lângă benzinărie, acesta ar fi împins aparatul de zbor până la pompă, ca să alimenteze. Experţii în aviaţie spun că spaţiul trebuia să fie asigurat, pentru a nu pune în pericol viaţa oamenilor. Autoritățile urmează să identifice pilotul și planul de zbor al acestuia, iar bărbatul ar putea rămâne fără licență”, a transmis Christian Sabbagh.

Citește și: VIDEO- A intrat în comă după ce a căzut, a doua oară, de la etaj. În ce stadiu se află fetița de 4 ani?

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI