"Cazul Anei, fetița de 4 ani care a murit după ce a căzut din pat s-a transformat oficial într-o anchetă penală cu un suspect. Femeia care o avea în grijă este acuzată de lovituri cauzatoare de moarte. Asistenta maternală de 72 de ani a vorbit cu jurnaliștii la ieșirea de la Parchet și a dat explicații șocante. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional!", a transmis Cristian Sabbagh.

Explicații șocante legate de moartea Anei

Este declarația șocantă a femeii care avea în grijă 3 copii. Unul dintre ei, o fetiță de 4 ani, a murit la finalul anului trecut în condiții suspecte după ce ar fi căzut din pat.

Un raport al Autorității pentru Protecția Drepturilor Copilului arată ca femeia de 72 de ani nu a cerut ajutor în momentul în care Ana s-a lovit la cap după ce ar fi căzut din pat.

"Doamna este suspect în dosar că urmare a sesizării familiei părții vatamate și acum i-a fost adusă la cunoștiință, a dat declarații cu privire la fapta respectivă", a declarat Avram Daniela, avocata asistentului maternal.

Legiștii au găsit multiple vânătăi pe trupul copilei de 4 ani. Astăzi, femeia care o îngrijea a fost pusă oficial sub acuzare pentru lovituri cauzatoare de moarte. Urmele de pe trupul fetei sunt justificate însă diferit de cea devenită suspectă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Avocata familiei biologice a fetiței cere însă că încadrarea sa fie schimbată în omor.

"A recunoscut că a lovit-o, dar refuza să spună în realitate cum îi lovea.

57 de puncte de leziuni constate pe corpul fetiței", a declarat Carmen Obârșanu, avocată.

Frații Anei au fost introduși de urgență de către DGASPC Timis într-un program de consiliere psihologică și mutați la un alt asistent maternal.

 

Citește și: Marcel Șerbuc, criminalul din Berceni, din nou în fața instanței. Avocat Adrian Cuculis: "Mâine se anunță posibil ultimul termen. Vom cere închisoare pe viață!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si