UPDATE 17.38 În urmă cercetărilor efectuate la fața locului a rezultat ca a fost sustrasă suma de peste 350.000 RON (lei și valută). De asemenea, prejudiciul total urmează a fi stabilit după ce unitatea bancară va evalua toate pagubele suferite. Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Putin dupa ora 4.00, un apel la 112 anunta o explozie puternica la parterul unui bloc de pe bulevardul Theodor Pallady. Deflagratia s-a produs la sediul unei banci. Toate geamurile filialei bancare a fost sparte iar blocul a fost zguduit in temelii. Bancomatul a fost distrus iar resturile, imprastiate peste tot in jur.

VLAD PETRISOR, reporter Stirile Kanal D: Imediat dupa explozie, politistii criminalisti au venit la fata locului, au imprejmuit zona si au demarat o ancheta de amploare. Camerele de supraveghere au surprins 3 indivizi care ar fi dat spargerea la bancomat. Misiunea politistilor nu va fi insa deloc usoara, asta pentru ca hotii aveau fetele acoperite.

Se pare ca doi dintre barbati au venit cu o masina 4X4 cu numere de Anglia. Al treilea individ a fugit pe jos, in directie opusa. Jefuitorii au fugit cu o suma de bani, insa deocamdata nu se stie despre cat anume este vorba.

Investigatorii au deschis un dosar pentru distrugere si furt calificat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si