„Familia Mirelei cere o pedeapsă mai mare pentru cel care i-a devenit călău femeii de 38 de ani, iar apoi a abandonat-o în câmp. Sora victimei a vorbit despre relația celor doi, dar și despre cum a trecut bărbatul de la salvator... la criminal. Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Sora Mirelei, despre relația dintre victimă și ucigaș

„Nici la ora actuală nu-mi vine să cred că sora mea este moartă”, a spus sora Mirelei.
Sora victimei cere ca ucigașul să fie judecat pentru violenţă în familie, şi nu doar pentru omor, în condiţiile în care cei doi ar fi avut o relaţie.
Cu atât mai mult cu cât criminalul nu era un străin pentru cele două surori.
„Sunt efectiv șocată și la ora actuală”, a mai spus sora victimei.
Cel care i-a devenit călău Mirelei și i-a abadonat trupul pe câmp, s-a deghizat la început într-un salvator.
„Eu o ajut pe ea, doar o ajut”, ar fi spus acesta.
Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 3 ani cand Mirela lucra într-un salon de masaj erotic. Deși nu a apelat la serviciile ei atunci, principalul suspect a știut cum să și-o apropie pe victimă.
„A sunat-o ulterior...

dacă dorește să o ajute, din toate punctele de vedere”, a mai spus sora Mirelei.

Citește și: Ies la iveală noi detalii în cazul Mirelei, găsită fără viață pe A1, lângă Dâmbovița. De ce s-ar fi întâlnit femeia cu cel care urma să o ucidă? "Nu voia banii la acel moment"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Au urmat împrumuturi și ajutoare bănești, dar și relatii intime. Totul s-a ruinat când Mirela s-a îndrăgostit de un alt bărbat.
„O căuta, uite, Mirela, 100 milion la mine... că are bărbat, că tu stii că are bărbat?”, a continuat sora vicimei.
În prezent, afaceristul este acuzat pentru omor, adică poate primi o pedeapsă maximă de 20 de ani de închisoare. Dacă va fi admisă cererea familiei Mirelei, depusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pedeapsa ar putea crește cu încă 5 ani.
Dupa ce au pus cap la cap filmul groazei, anchetatorii urmează ca zilele acestea să facă reconstituirea și la locul unde trupul Mirelei a fost abandonat în saci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si