O investigatie a jurnalistilor de le Libertatea dezvaluie o lume controlata de clanuri interlope care, prin acte de o cruzime fara margini, obliga copile din familii sarace sa se prostitueze.

Clienti ar fi fost de-a lungul vremii chiar si agenti din politie- care veneau in uniforma statului la orgii cu minore.

O fată din satul natal al Luizei Melencu le-a povestit jurnalistilor de la Libertatea, sub protectia anonimatului, ca in urma cu 7 ani ar fi cazut in plasa unei temute retele de proxeneti din Caracal- clanul Cocos.

Liderul gruparii avea doi locotenti care-l ajutau sa racoleze eleve, cele mai multe minore, pe care le fortau- prin violenta- sa intretina raporturi sexuali cu diferiti barbati care plateau intre 70 si 400 de lei pentru placerile trupesti.
Copilele- multe din familii sarace- erau momite de capul retelei, fost puscarias, cu sume de bani sau cu mici atentii, apoi ajungeau in locuinta lui, unde erau violate.

Scenele erau filmate, iar apoi adolescentele erau santajate cu imaginile explicite.

ADRIANA OPREA – jurnalist Libertatea: Capul retelei le spunea ca o sa comercializeze filmarile in liceu, va dati seama sub ce teroare traiau acele fete. Unele care aveau curajul sa le marturiseasca parintilor ca sunt terorizate la telefon si obligate sa intretina relatii sexuale, erau luate de parinti seara de la poarta liceului.

Un taximetrist- si el membru al gruparii- era cel care le ducea la clienti. Acestia din urma au declarat in fata magistratilor ca habar nu aveau ca se culcasera cu minore, lor li s-ar fi spus ca toate au peste 18 ani. In plus, au venit cu tot felul de povesti ca sa scape de acuzatii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Traficul de minori a fost cercetat si la acea vreme tot de politistul Alexe, cel care a cerut ajutor interlopilor atunci cand o cauta pe Alexandra. Dosarul s-a judecat vreme de 5 ani de zile si-n cele din urma doar doi inculpati au primit pedepse cu condamnari la inchisoare. Capul retelei a murit dupa gratii.

Al treilea inculpat a scapat cu "aviz moral" de la preot si primar.

Mai grav e ca agentii de politie ar fi protejat proxenetii, ba chiar erau clienti fideli.

ADRIANA OPREA – jurnalist Libertatea: Fata cu care am stat de vorba ne-a povestit ca prinre client au fost si doi politisti, care la una dintre colege a venit imbracata in uniforma. Am vorbit de casa groazei dar nu ne-am gandit la orasul groazei, comunitatea stia si accepta, politia stia si nu intervenea.

In satele din Olt- reteaua instaurase teroarea. Parintii se temeau sa-si mai lase copiii sa se duca la scoala.

Astazi- in satul Diosti- nimeni nu-si mai aminteste nimic.

Iar uitarea in complicitate cu nepasarea autoritatilor n-a facut altceva decat sa contribuie la sirul lung de ilegalitati si orori.

Remus Rădoi, zis „Codita”, patronul unei firme de paza cu monopol in judetele
Olt si Dolj, vorbeste fara perdea despre legaturile dintre interlopi, politisti si procurori.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Mai precis, la inceputul anului 2019, spune el, ar fi fost musamalizat inca un caz de racolare de tinere pentru prostitutie.

Atunci de ce sa ne mire ca se ajunge la adevarate drame.

Si in cazul disparitiei Luizei Melencu a fost deschis un dosar pentru trafic de persoane.
Masina lui Gheorghe Dinca era in vizorul anchetatorilor, dar parintii fetei spun ca nimeni n-a facut nimic sa o gaseasca.

Abia acum au fost luate probe din casa parintilor, fire de par si haine ale fetei. Nu e clar inca daca a fost ucisa- asa cum declara Dinca- sau daca e vie undeva, cum inca spera bietii parinti.

Intre timp, atat primarul din Caracal, cat si ministrul de Interne au incercat sa ne convinga in ultimele zile ca in Olt n-a calcat vreodata picior de interlop.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si