Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Fetele lui Cristiano Ronaldo au învățat să cânte și să vorbească în limba arabă

Soția lui Ronaldo a distribuit o serie de clipuri pe Instagram în care fiicele sale, Eva și Alana, cântă un cântec în arabă.

Stefania Pavel,

Georgina Rodríguez - soție Cristiano Ronaldo

[Sursa foto: Georgina Rodríguez - Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol

Copiii lui Cristiano Ronaldo și ai Georginei Rodriguez s-au adaptat rapid la viața din Arabia Saudită, învățând și vorbind araba. Mai întâi, Georgiana Rodriguez a distribuit pe pagina sa de Instagram mai multe povești în care le arată pe fiicele sale Eva și Alana cântând un cântec în arabă. Apoi a urmat un videoclip în care Alana enumeră zilele săptămânii în arabă, în timp ce mama ei folosea Google translate. 

 

Ronaldo și Rodriguez au cinci copii, iar familia s-a mutat în capitala saudită Riyadh după ce superstarul portughez a intrat în rândurile clubului de fotbal Al Nassr, în luna ianuarie. El a fost primit oficial la Al Nassr în cadrul unei ceremonii masive care a avut loc la sosirea sa, alături de familie.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ronaldo a fost la Manchester United, dar un interviu exploziv din noiembrie în care aborda situația de la club a dus la rezilierea contractului său.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI