Cel căruia îi este dedicat mesajul din acest videoclip- poreclit Box- e nimeni altul decât Marian Sîrbu- un individ periculos din lumea interlopă cu care Andrei- fiul cel mare al vestitului doctor Ciomu- avea o strânsă prietenie- spun surse din anchetă!

Ba mai mult- Sârbu ar fi liderul grupării spulberate ieri de procurorii antimafia.

Împreună cu Alexandru Stoica- zis Aticu- și cu fostul luptător Florin Șpac- amândoi apropiați ai clanului Cămătaru- ar fi pus la punct o rețea care s-a îmbogățit din șantaj și cămătărie.

Înconjurat de mascații care îl păzeau cu arme, Andrei Ciomu a ajuns la interogatoriu îmbrăcat într-un trening de firme- la care a asortat un lanț de câteva mii de euro- dar nu a scos o vorbă în fața camerei de filmat.

Doctorul Ciomu- băiatul cel mare, acuzat de cămătărie, șantaj și legături cu interlopi

El nu s-a ferit niciodată- însă- să se afișeze în anturaje dubioase- cu indivizi certați cu legea- despre care se știa că sunt înrolați în clanurile lumii interlope. Iar pe rețelele de socializare s-a lăudat mereu cu traiul de lux pe care-l duce pe meleaguri cât mai exotice.

Tatăl său- fostul chirurg Naum Ciomu- a ajuns celebru după ce-n 2004 a mutilat un tânăr de 30 de ani pe masa de operație: într-o clipă de rătăcire i-a amputat organul genital. Însă despre cei doi fii ai lui nu se știau prea multe până acum- când Andrei a intrat în vizorul anchetatorilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În schimb- Marian Sârbu sau „Box” cum îi spun toți- e cunoscut ca fiind o fire extrem de violentă de pe vremea când ajunsese unul din bodyguarzii de încredere ai lui Nuțu Cămătaru! Și nu se dezminte nici acum:

Box alături de locotenenții lui- Aticu și Șpac ar fi pus pe picioare o adevărată companie de pază, care funcționa clandestin și care furniza, la negru, bodyguarzi pentru mai multe cluburi și casinouri din Capitală.

Cei trei ar fi organizat echipe de intervenție, pe care le foloseau pentru șantajarea unor oameni de afaceri, în vederea recuperării unor datorii, uneori fictive. Recrutau doar sportivi lucrați bine la sala de forță- dar cunoscuți în stradă pentru violența de care dau dovadă atunci când au de a face cu vreun dușman.

Percheziții la interlopi acuzați de cămătărie și șantaj

Alex Aticu este finul lui Nutu Cămătaru, iar numele său a apărut de-a lungul timpului în mai multe lupte sângeroase purtate de interlopi pentru supremație. În urmă cu câțiva ani Aticu s-a războit cu rivalul chiar în mijlocul unei străzi din sectorul 5.

A fost injunghiat atunci de mai multe ori, însă nu a refuzat să meargă la spital. S-a urcat în mașină și s-a ascuns de polițiști cu gândul să-și facă ulterior singur dreptate...

De la percheziții anchetatorii au ridicat un adevărat arsenal de arme albe și pistoale- toate utilizate de gruparea de recuperatori pentru intimidarea victimelor.

10 indivizi au fost reținuți pentru 24 de ore- iar procurorii Diicot cer arestarea lor preventivă.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: „Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Andrei Ciomu a scăpat deocamdată de gratii- fiind cercetat sub control judiciar.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si