Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Fostul ministru Daniel Chițoiu, implicat într-un accident mortal. Polițist: „ Vorbim despre pătrundere pe contrasens”

Fostul ministru Daniel Chițoiu a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a fost lovită in plin de un alt autoturism, pe Dealul Negru. Celălalt șofer si sotia lui, care se afla pe scaunul din fata, au murit pe loc, în timp ce o alta pasagera de pe bancheta din spate a fost grav rănită.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Impactul devastator a avut loc in localitatea Cotmeana. Un șofer de 82 ani ar fi intrat pe contrasens după ce i s-a făcut rău la volan și a lovit in plin mașina condusă de fostul ministru. Daniel Chiţoiu ar fi incercat sa evite impactul, insa nu a reuşit.

Mai multe echipaje de medici au mers la fața locului, însă pentru celălalt șofer nu s-a mai putut face nimic. Acesta a murit pe loc, iar sotia lui, in varsta de 73 de ani, a murit pe masa de operaţie. Femeia care se afla cu ei in masina, pe bancheta din spate, este şi ea rănită grav.

Citeste si: Fostul ministru Daniel Chițoiu, implicat într-un accident rutier

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Reporter: Domnule ministru, cum vă simțiți?

Daniel Chițoiu: Binișor.

Florin Popa, agent sef-adj IPJ Arges: Vorbim despre patrundere pe contrasens, insa pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul, va fi nevoie de o expertiza in cauza.

Au fost două zile extrem de sângeroase pe şoselele din România. Potrivit ministerului de interne, 19 oameni au murit în urma accidentelor rutiere în ultimele 48 de ore. Este extrem de mult, se arată în postarea autorităţilor.

Citeste si: Ultimele cuvinte ale lui Bogdan, poliţistul mort în prima zi de Crăciun în cumplitul accident din Teleorman

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI