Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Haos pe aeroport. Sute de zboruri au fost anulate după ce ar fi picat sistemul informatic al operatorului aerian

Sute de zboruri au fost anulate. Anunțul a creat haos aseară pe aeroportul din Istanbul. Mii de oameni au rămas la sol. În total aproape 400 de avioane nu au mai putut decola. Din primele informații, ar fi picat sistemul informatic al operatorului aerian, iar listele de pasageri nu au putut fi verificate. Erau zboruri cu destinații în Orient, Africa de Sud, Asia și un singur zbor european, către Viena.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Compania a anunțat că de la miezul nopții problemele întâmpinate au fost rezolvate. Clienții afectați de întrerupere vor putea face modificări fără nici o penalizare sau cost suplimentar. 

Haos pe aeroport. Sute de zboruri au fost anulate

„Toate zborurile Turkish Airlines au fost anulate!” Este anunțul care a creat haos aseară pe aeroportul din Istanbul. Mii de oameni au rămas la sol. În total aproape 400 de avioane nu au mai putut decola. Din primele informații, ar fi picat sistemul informatic al operatorului aerian, iar listele de pasageri nu au putut fi verificate. Erau zboruri cu destinații în Orient, Africa de Sud, Asia și un singur zbor european, către Viena.

Compania Turkish Airlines a anunțat că va oferi despăgubiri pasagerilor.

Pe aeroportul din Istanbul oamenii au fost blocați din cauza zborurilor anulate. Zborul care trebuia să fie de la Istanbul la Constanța a fost anulat oficial seara trecută.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Avionul trebuia să ajungă 21.05 și să decoleze la 21.55. Zborul a fost anulat pe ruta Constanța-Istanbul și retur. În primă fază, acesta ar fi fost anulat până la ora 22.00, dar intervalul s-a extins până astăzi, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Compania a anunțat reluarea tuturor zborurilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI